Bez problema!

RK “Cetinka“ – RK “Hrvatski dragovoljac“ 18:28 (5:14)

Utakmica mlađih kadeta između Cetinke i Hrv. Dragovoljca je izgleda bila dobra predigra seniorima koji su kasnije ugledavši se na mlađe odnijeli zaslužene bodove iz Trilja. Utakmica nije ponudila većih uzbuđenja osim promocije novog kapetana dugoraćana Pleića koji privremeno mijenja na dužnosti ozlijeđenog Vrkića. Prvo poluvrijeme je bilo dovoljno da se ode na 9 golova prednosti te na taj način osigura solidnu minutažu pričuvama od kojih se najviše isticao Ercegović (5 pogodaka u nastavku).

Trilj, 15. 11. 2003. Županijska liga – Mlađi kadeti

RK “Cetinka“ – RK “Hrvatski dragovoljac“ 18:28 (5:14)

RK “Cetinka" – A. Vukas; R. Lipotić; J. Bešlić; A. Kažimir (8);
J. Šipić (4); F. Gilić (2); M. Varvodić (1); B. Plazibat (1); I. Vukan; M. Klarić; D. Odrljin; M. Lagator; D. Škare (2); A. Lipotić;
Trener: Neno Sučić
Sl. Predstavnik: Stipe Delonga

RK “Hrvatski dragovoljac“ – I. Jerčić; N. Ćoko (2); T. Lažeta(1); I. Siničić (4); J. Tokić (7); L. Ercegović (5); M. Perić (5);
F. Pleić (4); M. Ðurić; S. Tokić; J. Rakuljić - Patak;
Trener: Krešo Glavica
Sl. Predstavnik: Darko Utrobičić - Ćara

Utakmica mlađih kadeta između Cetinke i Hrv. Dragovoljca je izgleda bila dobra predigra seniorima koji su kasnije ugledavši se na mlađe odnijeli zaslužene bodove iz Trilja.

Utakmica nije ponudila većih uzbuđenja osim promocije novog kapetana dugoraćana Pleića koji privremeno mijenja na dužnosti ozlijeđenog Vrkića. Prvo poluvrijeme je bilo dovoljno da se ode na 9 golova prednosti te na taj način osigura solidnu minutažu pričuvama od kojih se najviše isticao Ercegović (5 pogodaka u nastavku).

Male nesigurnosti će zasigurno nestati kod ostalih većim brojem utakmica i većom minutažom.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog