Opet jesenski prvaci

RK “Trogir“ – RK “Hrvatski dragovoljac“ 15:17 (10:10)

Kao što je derbi svih derbija u nogometu utakmica Hajduka i Dinama tako je u rukometu, u mlađim uzrastima, utakmica između Hrvatskog dragovoljca i Trogira. Utakmica sezone, u kojoj su gosti iz Dugog Rata, tražili iskupljenje za propust protiv Splita, i našli ga! Još jednom se pokazalo da su ovo dvije najjače ekipe u ligi i da će odlučivati nijanse. Dugoraćani nisu imali pravo na "kiks" jer bi u slučaju negativnog rezultata šanse za obranu prošlogodišnjeg naslova bile svedene na minimum.

Trogir, 9. 11. 2003. Županijska liga – Mlađi kadeti

RK “Trogir“ – RK “Hrvatski dragovoljac“ 15:17 (10:10)

RK “Trogir “ – S. Škorić; L. Bukurov; Š. Berket (1); P. Budiša (1);
F. Stričević (3); D. Marić(4); Z. Prgin (6); S. Buble; M. Mašće; M. Guina; M. Čarija; P. Čarija; B. Vuletin; M. Maliković;
Trener: Boris Klarin
Sl. Predstavnik: I. Baturina

RK “Hrvatski dragovoljac“ – I. Jerčić; N. Ćoko (3); T. Lažeta; N. Vrkić (2); I. Siničić (1); J. Tokić (5); L. Ercegović; M. Perić (3);
F. Pleić (3); M. Ðurić; S. Tokić; J. Rakuljić - Patak;
Trener: Krešo Glavica
Sl. Predstavnik: Darko Utrobičić - Ćara

Kao što je derbi svih derbija u nogometu utakmica Hajduka i Dinama tako je u rukometu, u mlađim uzrastima, utakmica između Hrvatskog dragovoljca i Trogira. Utakmica sezone, u kojoj su gosti iz Dugog Rata, tražili iskupljenje za propust protiv Splita, i našli ga!

Još jednom se pokazalo da su ovo dvije najjače ekipe u ligi i da će odlučivati nijanse. Dugoraćani nisu imali pravo na "kiks" jer bi u slučaju negativnog rezultata šanse za obranu prošlogodišnjeg naslova bile svedene na minimum.
Zbog toga su od prve sekunde krenuli oštro i motivirano, te na taj način rezultatski kontrolirali tijek prvog poluvremena u kojem je pred sam kraj srednji igrač gostiju Ćoko zaradio isključenje zbog prigovora sudcima, koji su inače i u ovoj utakmici bili nedorasli zadatku, te griješili obostrano tijekom cijele utakmice ali ipak više na stranu gostiju.

Na odmor se otišlo s neodlučenim rezultatom, no sam nastavak je donio još veći angažman gostiju, kako u obrani tako i u napadu te se otišlo na +2 i bila bi i veća razlika da su sudci u nekoliko navrata dosudili zaslužene sedmerce i isključenja a NISU! Oštra i muška igra na obje strane rezultirala je teškom ozljedom ( luksacija ramenog zgloba lijeve ruke) kapetana gostiju Vrkića u 33 minuti.

Iako su ostali bez kapetana, mladi dugoraćani nisu posustajali, već su zaigrali još angažiranije te u 57 minuti, više nesretno nego zasluženo, ostali i bez Pleića, koji je zbog diskvalifikacije (3. isključenje na 2 minute) morao u gledalište. Iako je izgledalo u jednom trenutku da bi "kola mogla nizbrdo" Tokić nije dopustio preokret, zabio za +2, kući se ide pjevajući..PRVACI SMO..!

IGRAČ UTAKMICE: RK "Hrvatski dragovoljac"

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog