Tuča!

Solin, 26. 10. 2003. Županijska liga — Mlađi kadeti
RK “Solin“ — RK “Hrvatski dragovoljac“ 17:19 (9:8)

Utakmica kola ponijela je epitet derbija te ga i opravdala. U čvrstoj i muškoj utakmici pobjedu su izborili gosti, čime su pokazali da su prava i čvrsta ekipa koja ima snage, volje i želje opravdati ulogu favorita i obraniti prošlogodišnji naslov prvaka. Od prve sekunde se počelo oštro, ponekad i pregrubo, što ide na dušu, mladog i vrlo neiskusnog suca Radakovića , koji nikako nije dorastao ovakvim utakmicama, te je u više navrata zakinuo gostujuću ekipu ne puštanjem prednosti ili nesankcioniranjem prekršaja od strane domaćih igrača.

Solin, 26. 10. 2003. Županijska liga — Mlađi kadeti

RK “Solin“ — RK “Hrvatski dragovoljac“ 17:19 (9:8)

RK "Solin" — M. Periš; J. Abramović (1); S. Mikas; I. Meštrović (3);
I. Mišić (5); J. Kudrić; I. Topić; Š. Podrug; I. Grubišić; F. Vrgoč; F. Boban (6); J. Tokić; D. Topić (2);

RK “Hrvatski dragovoljac“ — I. Jerčić; N. Ćoko (6); N. Vrkić (3); I. Siničić; J. Tokić (3); L. Ercegović; M. Perić (4);
F. Pleić (3); M. Ðurić; S. Tokić; B. Pandža; J. Rakuljić — Patak;

Utakmica kola ponijela je epitet derbija te ga i opravdala. U čvrstoj i muškoj utakmici pobjedu su izborili gosti, čime su pokazali da su prava i čvrsta ekipa koja ima snage, volje i želje opravdati ulogu favorita i obraniti prošlogodišnji naslov prvaka.

Od prve sekunde se počelo oštro, ponekad i pregrubo, što ide na dušu, mladog i vrlo neiskusnog suca Radakovića , koji nikako nije dorastao ovakvim utakmicama, te je u više navrata zakinuo gostujuću ekipu ne puštanjem prednosti ili nesankcioniranjem prekršaja od strane domaćih igrača.

Nemoć domaćina da nešto učini sportskim putem rezultirala je sveopćom tučom pred sam kraj utakmice, započeta naravno, od strane domaćina. Ni u toj gužvi gosti nisu ostali dužni već su odmah poletjeli na teren u pomoć Pleiću , kojega je domaći igrač Boban , udario nogom u glavu dok su obojica ležali na tlu. I drugi put su igrači Solina podvijenih repica otišli sa terena, ponajviše zahvaljujući kapetanu gostiju Vrkiću uz svesrdnu pomoć Ćoke, Tokića, Perića, Siničića, Jerčića , koji su ih itekako znali dovesti u red. Nakon utakmice se sve smirilo, sportski pozdravilo, ali pobjednik je jedan — Hrvatski dragovoljac .


  Rk Solin je čitajući ovaj članak 13.03.04. zapisao:


Šta serete popušili ste batina ka i svaki put.Kao prvo nije ga udrija Boban nego Tokić jer bobana nema u zapisniku, a kao drugo vi ste otišli krvavih repica i noseva

Radaković je čitajući ovaj članak 27.02.04. zapisao:


Baš ste ....., ko vama daje pravo da me tako brukate, ja san iskusan i pošten čovik

či4o je čitajući ovaj članak 27.02.04. zapisao:


ipak smo mi jači

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog