Lako protiv makarana

RK “Hrvatski dragovoljac“ — RK “Osejava“ 27:11 (17:6)


Subotnje prohladno jutro nije donijelo prevelikih uzbuđenja u utakmici koja je od samog početka išla po planu domaćina koji su rutinirano povećavali prednosti te na taj način osigurali veću minutažu pričuvama. U prilog tome govori i podatak da su se uglavnom svi upisali u listu strijelaca što ukazuje na ozbiljnost ali i spremnost “klupe“ ,bez obzira na snagu protivnika, da uđu maksimalno motivirani i angažirani u igru te da se malo-pomalo nametnu i dokažu skupljajući neophodno iskustvo za daljnje takmičenje.

Dugi Rat, 18. 10. 2003. Županijska liga — Mlađi kadeti

RK “Hrvatski dragovoljac“ — RK “Osejava“ 27:11 (17:6)

RK “Hrvatski dragovoljac“ — I. Jerčić; N. Ćoko (5); N. Vrkić (5); I. Siničić (2); J. Tokić (7); L. Ercegović (2); M. Perić (1);
F. Pleić (3); M. Ðurić; S. Tokić; B. Pandža (1); J. Rakuljić — Patak (1);

RK “Osejava“ — D. Prkić; N. Glavina; M. Marević; I. Buljan; M. Kurilj;
T. Talijančić; A. Grepo; I. Putica (3); B. Lukanović; N. Urlić (3); T. Jašaragić; M. Batinić; N. Urlić; L. Jokić (5);


Subotnje prohladno jutro nije donijelo prevelikih uzbuđenja u utakmici koja je od samog početka išla po planu domaćina koji su rutinirano povećavali prednosti te na taj način osigurali veću minutažu pričuvama.

U prilog tome govori i podatak da su se uglavnom svi upisali u listu strijelaca što ukazuje na ozbiljnost ali i spremnost “klupe“ ,bez obzira na snagu protivnika, da uđu maksimalno motivirani i angažirani u igru te da se malo-pomalo nametnu i dokažu skupljajući neophodno iskustvo za daljnje takmičenje.

Zdrava konkurencija je oduvijek bila odličan način motivacije jer se u toj poziciji svi moraju više truditi za mjesto u startnoj postavi. Neki već lagano kucaju na vrata startera..

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog