Remi i pobjeda za kraj

Mlađi kadeti RKHDKaštel Stari, 7.5.2006.
1.HMKRL-jug, 7.krug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BIOGRAD 18:18 (9:6)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ZADAR EVA  22:19 (11:9)
U posljednjem krugu 1.HMKRL regije JUG, "mlađi" su odigrali možda najbolje utakmice ove sezone, iako ni ovog puta u punom sastavu..nova 3 boda donijet će pomak na tablici..hoće li biti dovoljni za plasman u 1.HKRL, znat će se nakon završnice prvenstva u Rijeci..nažalost, bez "mlađih" iako, kao što Bebek pjeva: "..da je sreće, bilo.."

 

RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Biograd" 18:18 (9:6)

RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin; Pleić; Raos (2); Perić (1); Klarić (4); Rakuljić (1); Tokić (10); Pavković; Grgat; Nazor; Tomić; Jerčić;
Trener: Krešo Glavica

RK "Biograd"
Pešić; Sidić; Markić (5); Punoš (5); Petrović (1); Colić (2); Bakija (1); Stojanov (2); Troskot; Zrilić;
Trener: Igor Brzić

"Mlađi" su došli odigrati najbolje što mogu u zadnjem krugu 1.HMKRL, u nadi da će sva 4 boda biti dovoljna za plasman u 1 HKRL. Biograđani su došli odigrati najbolje što mogu, jer su im bodovi, odnosno, na kraju se ispostavilo, i samo 1 bod, bio dovoljan za 3. mjesto i odlazak na završnicu ispred Trogira, Splita, Cetinke..napaljeni jedni i drugi ali sve u fer i korektnim razmjerima.."mlađi" su započeli bolje i koncentriranije, baš kako se i dogovorilo u svlačionici.."posljedica" takve igre bila je rezultatski + od 3 pogotka na kraju prvog dijela..Perić je razigravao "vanjske" Tokića i Klarića ali "unutarnjeg" Rakuljića koji bi redovito iznuđivao sedmerce koje je sa 100%-nom sigurnošću pospremao Tokić dok je Mladin na vratima skidao zicere. Jedino su krila bila samozatajna, pogotovo "desni" Jerčić. Drugi dio donio je pad koncentracije pa je samim time obrana počela "štekati" na Klariću (e, da je sad bio Frane pa da pokrpa rupe) te su gosti preuzeli inicijativu te stigli i u samoj konačnici prestigli "mlađe" te poveli sa golom prednosti. Time-out u zadnjoj minuti dobrodošao je "mlađima" te se dogovorilo što će se raditi u napadu i u obrani. Brzim prijenosom, lopta je došla do Raosa na krilo koji je kao šilo "uletio" između 2 protivnička igrača, išćupao ruku između njih i pospremio loptu ispod nogu vratara Biograda. Gol vrijedan boda za "mlađe" i 3. mjesta za Biograd. Igrom i rezultatom, zadovoljni jedni i drugi.


RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Zadar-Eva" 22:19 (11:9)

RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin; Pleić; Raos; Perić (3); Klarić (5); Rakuljić (2); Tokić (9); Pavković; Grgat; Nazor (2); Tomić; Jerčić (1);
Trener: Krešo Glavica

RK "Zadar-Eva"
Vrsaljko; Genda; Mijaljević (2); Vidak (1); Ćubrić (3); Barišić (4); Preklapaj (2); Simičević (3); Valčić (4); Merhar;
Trener: Roko Paleka

Poćelo je loše po "mlađe"..dekoncentriramo, mlako, nemotivirano..kao da ih bod i dobra igra protiv Biograda nije zadovoljila pa su "potonuli"..samim time i rezultat u 10. minuti je bio 1:5 a igra je sličila na rasprodaju lopti ili "vručih kumpira"..činilo se kao da slijedi totalni potop igre "mlađih"..tako je to vidio i tajnik Čara te je izašao van dvorane žugajući kako igraju kao "posranci"..no, uslijedio je time-out..nije bilo teških riječi tek bodrenje i hrabrenje te se nastojalo motivirati ekipu da zaigra "va-bank" i junački..lopta je nakon toga u napadu bila "živa" i ubojita pogotovo od strane Tokića i Klarića dok je u obrani 5-1 na prednjemu briljantno odigrao Ziko, ukrao nekoliko lopti te brzim kontrama i laganim pogotcima se sustigla i prestigla prednost zadrana..zadnjom linijom napokon je počeo dirigirati Patak te je takvim skladom u obrani te ubojitošću u napadu sada slika bila za 180 stupnjeva drugačija..sada su dugoraćani igrali lepršavo a zadrani su bili nemoćni..na odmoru je i "pricjednik" otišao priopčiti rezultat Ćari koji nije mogao vjerovati dok su "mlađi" pokušali maksimalno skupiti snagu i privesti ovu utakmicu kraju..drugi dio bio je za "dlaku" lošiji od prvog, što se tiće igre "mlađih" ali to možemo pripisati umoru, pa tako kada bi zaškripali Tokić i Klarić, obranu zadrana razbijao je Perić održavajući rezultatsku prednost od 2-4 pogotka na strani dugoračana..To se u konačnici pokazalo i više nego dovoljnim za pobjedu za kraj ali ono što najviše veseli je to da je ekipa na kraju ove sezone u državnoj ligi, unatoč činjenici da su 90% utakmica odigrali nekompletni bez nekoliko kljhučnih igrača, pokazala KARAKTER..! 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog