Buđenje iz zimskog sna..

Mlađi kadeti RK HDKaštel stari, 1.4.2006.
1. HMKRL 6. krug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 25:17(8:7)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK TROGIR 18:26(6:14)

Kako bi to bilo da se "mlađi" napokon skupe u najboljem sastavu..?! Ni ovaj put nije taj slučaj a čini se da će tako biti do kraja sezone, no ipak ovaj put bili su za nijansu igrački "pojačani" bez obzira što ih je u zapisniku bilo "samo" 11...

RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Solin"      25:17 (8:7)

RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin; Rakuljić (4); Grgat; Tokić (6); Perić (6); Klarić (4); Čurlin; Pavković (1); Tomić; Raos (1); Jerčić (3);
Trener: Krešo Glavica

RK "Solin"
Nonković; Perić (1); Žeravica (2); Topić (3); Smoljo (2); Parčina (5); Vrgoč (2), Bošnjak (2); Čubić (2); Šendo;
Trener: Ante Božan

Kao što se iz samog zapisnika moglo vidjeti, pojavila su se neka "nova" stara imena u rubrici dugoraćana..nakon loma noga oko Nove godine i stanke od 3 ipo mjeseca vratio se Jure Klarić, oporavio se i Vedran Jerčić nakon stanke od gotovo mjesec dana a i Luka Perić se "probudio"..u takvom pojačanom sastavu, "mlađi" su tražili bodove kontra Solina dok je Trogir bio favoriziran ali iz samog jednog razloga..u sastavu "mlađih" nema FRANE PLEIĆA..!!! S njim bi bodovi bili kudikamo izvjesniji..no, vratimo  se akterima ovog turnira..

Iznimno velika ozbiljnost i koncentracija mogla se osjetiti kod dugoraćana..Klarić je utakmicu počeo na klupi za rezervne igrače, u ulozi srednjeg vanjskog našao se Stipe Pavković dok je desnog vanjskog zaigrao Perić uz standardnog "lijevog" Tokića, crta je samo "Patkova" dok su na krilima započeli Jerčić i Grgat. Sam početak utakmice nije bio obećavajući, obrana 6-0 nije funkcionirala, vratar Mladin se našao na vjetrometini i semafor vrlo brzo svijetli 0:3..svemu tome kumovalo je i nekoliko brzopletih pogrešaka u napadu. Transformacijom obrane u 5-1 sa Perićem na prednjemu te uvođenjem Klarića i Raosa, igra mijenja svoj tok te se "mlađi" dižu i do poluvremena uspijevaju voditi sa minimalnom prednošću. Nastavak kao iz snova..dok se još nije uspostavio pravi ritam igre u samim počecima drugog dijela, igralo se gol za gol, no tada od 25. do 35. minute slijedi prava furija dugoračana..od rezultata 10:10, "mlađi" rade razliku od 10:1 najviše zahvaljujući odličnoj obrani 5-1 a iz nje su i proizlazile odlične obrane Mladina te preko nekoliko kontri i sjajnih šuteva "izvana" ali i "iznutra" preko Patka. Samim time utakmica je bila prelomljena i nova 2 boda su upisana..RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Trogir"   18:26 (6:14)   

RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin; Rakuljić (6); Grgat; Tokić (4); Perić (2); Klarić (1); Čurlin; Pavković ; Tomić; Raos; Jerčić (5);
Trener: Krešo Glavica

RK "Trogir"
Vukman; Tosti (2); Dobričić (1); želalija (8); Bilić (5); Lučin (1); Ševo (1); Milić (1); Vukman (7);
Trener: Ivo Grga

Sa trogiranima se tradicionalno igralo čvrsto i muški pa "ko koga"..ovaj put i nije bilo tako, bar prvo poluvrijeme..očito ispražnjeni, i fizički i psihički "mlađi" su malo potonuli i nisu vjerovali da bi se nešto konkretnije moglo napraviti protiv "Trogira" koji je namučio i Adriachema..to se i odrazilo na igru u prvom dijelu koji su izgubili sa 8  golova razlike..Dogovor u svlačionici očito je imao učinka te su se neke stvari pokrenule u glavama dugoraćana te su angažiranije nastupili u drugom dijelu..iako to nije bila igra iz prve utakmice, nisu dali da se trogirani "odlijepe" i na veću gol-razliku te su ih dobro namučili odigravši drugi dio sa neriješenim rezultatom..i sad se nameće pitanje..da li se tako moglo u prvom dijelu..?..možda, ali sad je kasno o tome..no, ostaje utjeha, uz nova 2 boda, da se neki igrači bude iz "zimskog sna"..

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog