Nova 2 boda stigla iz Opuzena!

Djecaci RK HDOpuzen, 22.1.2006.
1.(odgođeno) Kolo 1.HMKRL-jug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK OPUZEN 21:14(10:5)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SPLIT 14:23 (6:9)

Svi su priželjkivali 2 boda iz Opuzena..realno, vrlo moguća protiv domačina dok se za utakmicu protiv splićana znalo da će biti vrlo teška s obzirom na tjelesnu spremi i činjenicu da se obje utakmice igraju jedna za drugom..tako su se i snage raspodjelile i 2 nova boda su upisana..

Mlađi kadeti '90.

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Opuzen" 21:14  (10:5)

RK "Hrvatski dragovoljac": Mladin; L.Pleić ; F.Pleić (7); Raos (3); Jerčić (3); Brzović; Erceg (1); Rakuljić (3); Tokić (4); Marčić; Budić; Tomić; Perić; Čurlin;
Trener: Krešo Glavica

RK "Opuzen":Mušan; Mataga (2); Burdjelez (7); Popović (4); Čović (1); Ančić; Butigan; Tutavac; Tošić; Franičević;
Trener: Ivo Ključe

 

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Split" 14:23  (6:9)

RK "Hrvatski dragovoljac": Mladin; L.Pleić ; F.Pleić (3); Raos; Jerčić (3); Brzović; Erceg; Rakuljić (2); Tokić (5); Marčić; Budić; Tomić; Perić; Čurlin;
Trener: Krešo Glavica

RK "Split": Mlikota; Čorić (2); Jadrijević (1); Brkić (6); Matulić (3); Tadić (2); Boban (5), Miletić (1); Trebotić (2); Jurković; Luetić;
TRENER: Žarko Balić

U odgođenom 1. kolu 1.HMKRL-jug koje se odigralo u Opuzenu, "mlađi" su imali motiv i imperativ pobjede nad vršnjacima iz Opuzena. U prilog tome išla je činjenica da igraju prvu utakmicu protiv njih s obzirom da se imalo snage za samo jednu "pravu" utakmicu te nedostatak ozljeđenog Klarića ali i ozljeđenog prvog vratara Mladina koji je ipak sa specijalnim povezom na zglobu šake,nastupio (prerezao vene ali ne sa namjerom već slučajno).

Kako se dogovorilo u svlačionici prije utakmice, tako se i pristupilo izvršavanju istih zadaća na terenu. Ubrzo je to rezultiralo terenskom inicijativom i nadmoći "mlađih" nad rukometašima Opuzena, iako su dugoraćani nedugo nakon početka utakmice ostali i bez drugog vanjskog igrača, Tokića, koji je istegao ligamente skočnog zgloba. Iako ga trener Glavica nije mogao koristiti u samoj igri, zadobio je povjerenje šutiravši samo sedmerce i to sa 100% realizacije.
S obzirom na poveću rezultatsku prednost tijekom cijele utakmice, prigodu su dobile i rezerve, sačuvavši tako, koliko je god bilo moguće u tom trenutku, ostale prvotimce za nastup protiv RK "Split".

Nakon male pauze od 10-ak minuta, "mlađi" su morali igrati protiv vršnjaka iz Splita. U prvom dijelu, davali su maksimalno sve od sebe, noseći se vrlo dobro, i rezultatski ali i fizički, sa superiornijim protivnikom. U drugom dijelu kada je nedostatak snage i kondicije postao preočit, splićani su polako ali sigurno povečavali svoju prednost te opravdali ulogu apsolutnog favorita.
Nova 2 vrlo vrijedna boda su upisana na bodovni saldo dugoraćana i bez obzira na poraz protiv RK "Split", "mlađi" su ostavili vrlo dobar dojam na zadovoljstvo samih igrača i vodstva.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog