Međunarodni rukometni turnir u Dugom Ratu

DUGI RAT, 2.10.2005.
Međunarodni turnir

Dugi Rat je bio domačinom međunarodnog prijateljskog turnira između ekipa iz Hrvatske, RK "Hrvatski dragovoljac" i RK "Brda" u uzrastima '93. i '90. te dviju ekipa iz Njemačke, SG VJB/TV Homberg i GSV Duisburg..o plasmanu po uzrastima pročitajte u nastavku članka...

 

DJEČACI '93.

Rezultati:

RK "Hrvatski dragovoljac":RK "Brda"    19:9
GSV Duisburg:RK "Brda"                 20:0
RK "Hrvatski dragovoljac":GSV Duisburg 8:15

POREDAK:

1.GSV Duisburg
2.RK "Hrvatski dragovoljac"
3.RK "Brda"

Najmlađi "dragovoljci" pod stručnim vodstvom trenera Ivice Petrine-Ðenđe odigrali su dvije vrlo dobre utakmice pred dosta popunjenim tribinama dugoračke "Streljane". Iako su utakmicu protiv agilnih njemaca izgubili već u prvom poluvremenu, žara i htijenja nije nedostajalo te su zbog toga izmamljivali pljesak nakon lijepih akcija u kojima su prednjačili odlični Duje Tafra, Ante Madunić, Dino Banović, Marin Grgat i Jerko Antišić. Očito, da potencijala za nastavak očuvanja dugoračkog rukometa ima i u ovim dječacima.

MLAÐI KADETI '90.

Rezultati:

RK "Brda":SG VJB/TV Homberg                 5:21
SG VJB/TV Homberg:RK "Hrvatski dragovoljac" 16:17
RK "Hrvatski dragovoljac":RK "Brda"         20:2

POREDAK:
1.RK "Hrvatski dragovoljac"
2.SG VJB/TV Homberg
3.RK "Brda"

"Mlađi" su pokazali tko su prave gazde na svom vječnom asfaltu dugoračke "Streljane" iako su žilav otpor pružili predstavnici njemačke škole rukometa.Poslovično uporni njemci pokušali su iznenaditi dugoračane sa vrlo agresivnom obranom 3-3 i to im je donekle uspijevalo velikim dijelom prvog poluvremena. Imali su njemci prednost od 2 pogotka najviše no zahvaljujući duplim pasevima na relaciji Pleić-Rakuljić na odmor se ide u egalu. Malo osvježenje i par uputa u svlačionici odrazilo se na igru "mlađih" u drugom dijelu. Vrataru Mladinu sada nije smetalo sunce pa je napokon mogao uredno ordinirati pred svojim vratima pokazujući njemcima da su za njega male bebe dok je napad silovitije išao prema njemačkom vrataru koji je malo češće sada morao po loptu u mrežu iza svojih leđa. Na agresivnu obranu njemaca, dugoračani su odgovorili još agresivnijim napadom pa su nakon prodora "mlađih", gostujući igrači uglavnom ležali na asfaltu "Streljane" a rezultat je "nabubrio" do 17:13 u korist domačih. Lagano opuštanje kada je utakmica već bila gotova rezultiralo je približavanjem gostiju na samo gol prednosti, što na kraju rezultatski pruža drugačiju sliku od prave situacije na terenu.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog