Mlađi kadeti startali pobjedom

RK “Hrvatski dragovoljac“ - RK“ Kamičak“ Sinj 25:8

Nakon ljetnih praznika sa početkom šk.godine počelo je i natjecanje županijske lige za mlađe uzraste. Nakon vrlo uspješne prošle sezone ekipa mlađih kadeta Hrvatskog dragovoljca ušla je kao favorit u utakmicu i na vrlo rutiniran i profesionalan način privela je kraju bez ikakvog problema i većeg napora.

Dugi Rat, 13.9.2003.
1.Kolo županijska liga – Mlađi kadeti

RK “Hrvatski dragovoljac“ - RK“ Kamičak“ Sinj 25:8

RK “Hrvatski dragovoljac“ – I. Jerčić; S. Tokić; F. Pleić (5); J. Rakuljić; B. Panđa; T. Lažeta; J. Tokić (5); N. Vrkić (5); M. Perić (2); I. Siničić (2); A. Katalinić; L. Ercegović (1); N. Ćoko (5);
TRENER: Krešo Glavica

RK“ Kamičak“ Sinj – I. Erceg; I. Radović (3); T. Poljak; B. Erceg (3); I. Petričević (1); T. Vučković; S. Matić; J. Boškin (1); M. Filipović-Grčić; Ž. Živalj;
TRENER: Ivan Lozančić

Nakon ljetnih praznika sa početkom šk. godine počelo je i natjecanje županijske lige za mlađe uzraste. Nakon vrlo uspješne prošle sezone ekipa mlađih kadeta Hrvatskog dragovoljca ušla je kao favorit u utakmicu i na vrlo rutiniran i profesionalan način privela je kraju bez ikakvog problema i većeg napora.

Veseli činjenica da je početni sastav gotovo podjednako upisan u rubriku golova što ukazuje na veliki izbor igrača podjednakih kvaliteta i mogućnosti, međutim ne smijemo zaboraviti da se njima vrlo brzo priključuju i ostali koji će svoju minutažu dobivati u lakšim utakmicama i na taj način sticati iskustvo za dalji tijek natjecanja kako u županijskoj tako i u 1. hrvatskoj mlađe kadetskoj ligi.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog