Generalna proba sa Kninom

Mladji kadeti RK HD medju 8 su najboljih u drzavi !!!Dugi Rat, 22.5.2004  SRC "Streljana" - Županijska liga RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Knin"  36:19  (21:12)

Ovom pobjedom, dugoraćani su i teoretski osigurali naslov prvaka županijske lige ali što je još važnije, bez obzira na kvalitetu protivnika, odigrali utakmicu s maksimalnim angažmanom te je ovo bila generalna proba za završnicu prvenstva Hrvatske u Čakovcu.

Dugi Rat, 22.5.2004  SRC "Streljana" - Županijska liga RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Knin"  36:19  (21:12)

RK "Hrvatski dragovoljac" - Jerčić; Ćoko (8); Lažeta (1); Vrkić (7); Siničić (4); J. Tokić (5); Ercegović (2); Perić (2); Pleić (4); Ðurić (1); Pandža (1); Rakuljić (1); S. Tokić;

TRENER: Krešo Glavica

RK "Knin" - Vučković; Josipović; Ljulj (3); Lelas (7); Bojkić (1); Jozić (3); Stanić (1); Škegro (3); Radak (1); Jelić;ž

TRENER: Goran Perić

Utakmica nije nudila ikakvu neizvjesnost, no bila je dobar pokazatelj da su dugoraćani već u mislima u Čakovcu te su u utakmicu ušli maksimalno angažirano i koncentrirano što se vrlo brzo odrazilo na rezultat koji je rastao u korist domaćina. Idealna prilika je bila da se isprobaju svi igrači i njihove mogučnosti. Svi su maksimalno iskoristili pružene minute na terenu te se bar po jednom i upisali u listu strijelaca. Generalna proba pred Čakovec bila je i više nego uspješna.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog