Uspješan nastavak mlađih kadeta

Napisao/la Boško Nazor.

slika01

 Počeo je proljetni dio natjecanja u Dalmaciji.Ubuduće ćemo se potruditi pratit rezultate i događanja u mlađim dobnim skupinama. Nakon zbog hladnoće odgođenih nastupa u 1HKRL i Regionalnoj ligi za dječake, proteklog vikenda natupili su mlađi kadeti u regionalnoj 1HMKRL –Jug. Odigrali smo 8. i 9. kolo lige čiji je ukupni plasman u dvogodišnjem ciklusu kivalifikacijski za plasman u Prvu Hrvatsku kadetsku ligu. U Kaštelima smo bili domaćini Benkovcu i Zadru.

 

Arhivska fotografija

 

Kaštel Stari,GD Kaštela,12.02.2012.

Prva utakmica nakin zimske stanke,ali u pravom smislu riječi „stanke“ s obzirom na mogućnosti treniranja.Protivnik po mjeri,osrednje kvalitete,taman za početak i dva boda koja nismo smjeli propustiti.Pobjedili smo,a svi su igrali.Izvedba nije baš bila uvjerljiva
da bi čovik bija pretjerano zadovoljan.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK BENKOVAC 23 : 15 (12 : 6)
RK Hrv. dragovoljac: Tino Mustapić,Marko Maleničić 3,Ante Kristijan Kovač 3,Filip Pranjić,Bono Ercegović 10,Mario Vujičević 2,Bruno Milinović,Stjepan Vlahov,Bernard Jelčić,Marko Čorić 2,Branimir Šiško 3,Bartul Mimica.
Trener: Boško Nazor
Suci: Ivan Klapež i Ivan Pervan, Nadzornik: Vojo Musulin

Evo pravog ispita kvalitete.Utakmicu prije, Zadar je pobjedio Kaštela,a to su dvi najbolje momčadi u regiji s tim što je Zadar na posljednjem Prvestvu Hrvatske bio treči i spada u vrh kvalitete u Hrvatskoj.
Krenuli smo furiozno, prvo poluvrijeme odigrali na visokoj razini, rezultat 11:6 sve govori. Prvi put smo u ovoj generaciji imali „golmana“ i to se odmah pretvori u matematičku prednost. Drugo poluvrijeme smo pali (koliko i gdje treniramo dobro smo i dotad izgledali).Zadar mjenja zonu u 6:0 i tu počimamo griješiti sa krila i šutom izvana, dok u obrani djelujemo dobro osim rupe na krilu koju nismo zatvorili kako treba. Zadar stiže,ali ne prestiže,zaslužili smo bod na sve prikazano. Pristup odličan,motivirani za igru,golman cilu utakmicu unutra, Zadar odličan i jak protivnik kojemu je puno šuteva završilo u golmana ili pokraj gola ali to je njihova briga. Ovo je druga utakmica jakog ritma koju ne gubimo i to daje nadu da smo na dobrom putu. U igri smo za odlazak na Državno prvenstvo među 12 najboljih u Hrvatskoj. Plasman u Prvu Hrvatsku kadetsku ligu je tu pred nosom. Lani smo bili treći tako da smo sad sami gospodari svoje sudbine. Idemo dalje ozbiljno radit i ovo privest kraju, ovih 6 kola do kraja.

slika02

 

RK ZADAR – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 18 : 18 ( 6 : 11)
RK Hrv. dragovoljac: Tino Mustapić,Marko Maleničić,Ante Kristijan Kovač 2,Filip Pranjić,Bono Ercegović 6,Mario Vujičević 1,Bruno Mlinović,Stjepan Vlahov,Bernard Jelčić,Marko Čorić 7,Branimir Šiško 2,Bartul Mimica.
Trener: Boško Nazor
Suci: Darko Pejković i Jakov Žugo, Nadzornik: Vojo Musulin

{fcomment}

 

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog