You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mlađi Kadeti se plasirali u kadetsku ligu, Kadeti izdušili u Osijeku

slika04Mlađi kadeti su otišli na gostovanje u Zadar odigrati 7. kolo 1.HMKRL-jug protiv RK Arbanasi i Rk Šibenik. Odigrali su dvije utakmice zaredom te pobjedivši obe osigurali plasman u kadetsku ligu. Puno lošije izdanje imali su kadeti koje je u Osijeku porazio (čitaj: rasturio) domaćin RK Osijek, te u posljednjim sekundama utakmice i RK Nexe.


KADETSKA LIGA

9. krug kadetske lige igrali smo u Osijeku. Protivnici RK Osijek i RK Nexe.

Putovanje u Osijek je posljednje gostovanje kadeta u godištu 94./95. Otišli smo da bi dobili Nexe, a skupo prodali kožu favoriziranom Osijeku, kad tamo:

RK Hrvatski Dragovoljac - RK Nexe  29:30 (16:16)

Ovo je bila utakmica koju smo mogli dobit, a protivnik je ekipa koja igra brzi centari gaje upravo takvu igru “Run and gun”. Teško mi to pratimo, utakmica je bila gol za gol. Napadački dobri ali obrambeno smo stvarno ispod svih razina rukometnih normi. Utakmicu gubimo u posljednih 5 sekundi. Šta je tu je, sad nas čeka masakr.

RK Hrvatski Dragovoljac -Osijek  23:42 (12:21)

Ova utakmica ne zaslužuje puno prostora osim čestitke Osijeku na angažmanu I prikazanoj igri kod ovakvog odnosa snaga. Ubili sun nas kontrama, jer smo mi totalno blokirali I samo smo gledali kako ljudi trče oko nas.

Ova putovanja uvijek netko otkaže zbog nekih njemu znanih razloga, ali brzo će I ovo završit.

slika03

MLAĐE KADETSKA LIGA-REGIJA JUG

“Mali strojevi se plasirali u kadetsku ligu”

Zadar 25. 3. 7. krug 1. HMKRL – JUG, protivnici RK Šibenik i RK Arbanasi Zadar

2 utakmice za redom. Tražimo I matematičku potvrdu ulaska u 1. HKRL

RK Hrvatski Dragovoljac - RK Šibenik  27:21 (15:9)

ŠIbenčani su nam uvijek nezgodan protivnik. Oni su nešto oslabljeni ne igranjem njihovog najboljeg igrača, a mi u najjačem sastavu želimo nastavit jedan dobar niz u posljednje vrijeme. Odvajamo se na 9:3 I onda se opuštamo, ali uvijek je 4-5 razlike za nas. Dobivamo 27:21.

RK Hrvatski Dragovoljac - RK Arbanasi  23:15 (10:9)

Zadrani traže neku šansu ulaska u kadetsku ligu, ali ne mogu izdržat cijelu utakmicu igru 1 na 1 I na sredini 2. poluvremena padaju. To mi iskorištavamo da otiđemo na osjetniju razliku. Dobro smo odradili dvu utamice u nizu,  jer smo tempom slomili Arbanase. Na povratku smo momke počastili “toplim” I sokom za nagradu. Vrijedi izdvojit partije Bona,Čore,Marija I Marina u obje utakmice. Još nas čeka Dubrovnik I to je kraj.

{fcomment}