You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MLAĐI DOBNI UZRASTI (SIJEČANJ + KVARAT VELJAČE)

bockaj 

DJEČACI A

Prvi su u radnu opremu u 2016. godini uskočili DJEČACI 2002. godište. Završne utakmice 2015. su prebačene u siječanj 2016., tako da nas je očekiva krvav raspored. U 20ak dana 7 utakmica. Igralo se toplo-ladno tako da su zabilježene pobjede protiv JELSE, KAMIČKA Sinj i SOLINA, te porazi od KAŠTELA, METKOVIĆA, TROGIRA i BALIĆ-METLIČIĆA. Reklo bi se, na papiru sve realno. Težimo da skinemo skalp nekom od vodećih ekipa, al još ćemo morati jesti ''mlika i pure'' do tog dana.


KADETI

NETOM NAKON by Bole

Da ne gubin vrime doma, dok se vozimo natrag evo osvrta na dogadanja u Zadru. Dvi lake pobjede za ulazak u drugi dio prvenstva.
RKHD-RK ZADAR. 24-16
Nismo bas ovko lako mislili ali takav je trenutni odnos snaga. Mi angazirani i unutra od prve i odma dali do znanja kako stvari stoje. I obrana i napad dobri.
RKHD-RK ARBANASI. 27-18
Ovo smo ocekivali s obzirom na sastav Arbanasa i njihovih rezultata, tako da smo rutinski ovo odradili. Nema se sta dodat osim pohvalit Bockaja st, Pranju i Varvu koji su jutros oko 3 dosli iz ZG ( igrali za seniore) a u 6 se ukrcali za ZD. Iduce gostovanje ce kazat jesmo li se digli u izvedbama ili mozemo samo sa slabijima. Idemo u RI na Zamet i Kozalu. Malo puno nas seniori da izvines "prcaju" jer i njihove rupe triba krpit i to nas trosi. Ali povjesr pisu hrabri i vridni...

{fcomment}