You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mirza Džomba na odmoru u.....Dugom Ratu!!

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Mirza Džomba, nakon naporne rukometne sezone odlučio je uzeti mali predah te bar jedno kratko vrijeme dvoranski parket zamijeniti čistim morem i lijepim plazama.
Nakon osvojenog prvenstva španjolske sa Ciudad Realom i veličanstvenog oproštaja, Mirza se vratio u Hrvatsku te postao novopečeno pojačanje RK-a Zagreb CO.

 

Sve u svemu, nema šta, čovik je zaslužija malo odmora i relaxacije. I ne bi to bila nikakva udarna vijest, da kao destinaciju za odmor nije odabrao....DUGI RAT, na iznenađenje i oduševljenje domaćih mještana.
Čim su ga ugledali mnogobrojni kupači, odma je nastala pomutnja. Svi su se pitali jel to stvarno Mirza? il nas je to ošamutilo ovo ludo sunce pa nam se samo čini. Najraspoloženija je bila vesela ekipa Dragovoljca, koja se taman vračala s napornog vaterpolo treninga.

Uvijek željni dobre zabave i interakcije, odma su upali u šprehu s Mirzom. Pala je kava, picigin a i mnogobrojne fotke. Novi mještanin D.Rata (bar na kratko) s oduševljenjem se slikao s mnogobrojnim obožavateljima.

Stoga vam donosimo bogato foto-izvješće koje će vam približiti jedno veselo ljetno popodne s hrvatskim reprezentativcem.