You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MINIMALAN PORAZ U OPUZENU

S gostovanja u Opuzenu vratili smo se bez bodova nakon što nas je domaći sastav porazio minimalnom razlikom. Pobjedom smo gotovo mogli osigurati ostanak u ligi, jer su do kraja ostala četiri kola.

 

 Dragovoljac je definitivno bolje otvorio susret, vodstvima 2:5 i 5:8 u uvodnih petnaestak minuta. Zatim u sljedećih deset minuta, ta prednost se dva puta povećala na +4, no pred sam predah došlo je do pada u igri Hrvatskog dragovoljca, pa se Opuzen lako primaknuo na dva pogotka zaostatka na poluvremenu.
U drugom dijelu nastavila se bolja igra Opuzena i kriza Hrvatskog dragovoljca. Domaćini su stekli prvu prednost i u deset minuta je povećali na tri pogotka prednosti. Uslijedio je novi obrat. Opuzen je u narednih pet minuta upao u blokadu, koju su Dragovoljci iskoristili za brzi preokret na 19:20. Domaća klupa brzo je reagirala, što je urodilo plodom. Opuzen je vratio minimalno vodstvo te se do kraja igralo gol za gol. U posljednjoj minuti, domaćin je iskoristio svoj napad za +1, a gosti su propustili priliku za izjednačenje. 
Naši pojednici za istaknuti ponovno Mislav Plazibat (9), Hrvoje Jakelić (5) i Josip Zebić (4).
Zahvaljujemo se skupini naših navijača koji su nas podržali i u gostima.