You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

"Minići" na državnom prvenstvu

Organizatori Državne završnice u super mini i mini rukometu, koja je održana u Sesvetama 16. i 17. lipnja, očito su na godišnjem odmoru, kad još nisu objavljeni službeni rezultati Prvenstva.
Super minići su krenuli u petak na večer sa seniorima, koji su nastupili na turniru rukometa na pijesku u Zagrebu. Napokon prvi veliki nastup rukometnih "prvašića", koji su nakon loše prospavane noći u autobusu, odigrali svoje prvo veliko prvenstvo...

 U konačnici osvojeno  11.mjesto je uspjeh koji su ostvarili:

Josip Vrkić, Jure Matičević, Ante Vukasović, Duje Tokić, Antonio Bočkaj, Karlo Tomić, Ivan Vrkić, Stipe Tokić, Bartul Mimica, Mijo Matijević, Stanko Marčić i trener Mijo Klarić.

U subotu na večer došli su minići, a umorni super minići vratili su se kući. Nastup minića počeo je impresivno, u grupi tri pobjede i kao prvi plasman u gornji dom mini rukometa, među šesnaest ekipa. Kako je takmičenje odmicalo padala je snaga i koncentracija, gubile su se neke utakmice koje su dobivale odmornije i fizički jače ekipe. Konačni plasman 13-16. mjesta, a nastupilo je ukupno 28 ekipa.

Nastupili su:

Filip Vojnović, Bruno Raljević, Marko Maleničić, Zoran Bauk, Boško Mimica, Marijo Vujičević, Bono Ercegović, Šimun Lončar, Branimir Šiško i trener Boško Nazor.

Rezultate ostvarene na Državnom prvenstvu dodati ćemo ovom članku čim ih organizator objavi.