You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Minići HD-a 5. u Umagu!

Na 10. otvorenom prvenstvu Istre održanom 5. i 6. ožujka 2005. mini-rukometaši Hrvatskog dragovoljca zauzeli su 5. mjesto u konkurenciji 15 ekipa, a da su pritom ubilježili četiri pobjede i jedan remi, te ih je samo "loš" ždrijeb i sportska nesreća sprijećila da ostvare i bolji rezultat.
Dječaci iz Dugog Rata i Stobreča rođeni 1994. i mlađi odlično su započeli prvenstvo. U prvom susretu visoko su porazili ekipu Rovinja (14:5). Razlika je mogla biti i veća, ali je trener Boško Nazor nakon šta je stvorena velika razlika odlučio dati šansu i "rezervistima" koji je nisu baš najbolje iskoristili, pa tako ni razlika nije rasla...


 

U drugom susretu protivnik dugoraćana bila je najbolja ekipa Adriachema (imali su još dvije ekipe na turniru). U odličnoj utakmici minići HD-a propustili su priliku da se izravno plasiraju u polufinale odigravši neriješeno 8:8, te su morali čekati rezultat utakmice Rovinj - Adriachem.

Tu utakmicu kaštelani su morali pobijediti većom razlikom nego li su dugoraćani, šta im je u konačnici i uspjelo. Polufinale je pobjeglo za jedan gol, a Rovinja se moglo…,…no šta je tu je. Trebalo je odigrati i utakmice u borbi za 5. mjesto, a tu je također bilo jakih ekipa.

Prva prepreka bila je ekipa Varteksa koja je preskočena sa lakoćom (8:5). U posljednjoj utakmici Hrvatskog dragovoljca na prvenstvu protivnik je bila ekipa Dugog Sela. Ponovo su HD-minići odigrali dobro, ali opet je rezultat bio 8:8. Pristupilo se izvođenju šesteraca nakon kojih su dugoraćani izašli kao pobjednici rezultatom 12:11, te osvojili odlično 5. mjesto, ali ostaje žal jer vjerujem da su mogli i bolje.

KONAČNI POREDAK:
1. RK San šport
2. RK Adriachem
3. RK Umag
4. RK Poreč
5. RK Hrvatski dragovoljac
6. RK Dugo Selo...

Za Hrvatski dragovoljac nastupili su:
· Matej Glavaš
· Šime Šolić
· Dino Suša
· Stjepan Bajkuša
· Marko Tomasović
· Dino Banović
· Duje Tafra
· Marin Grgat
· Ante Ković
Trener: Boško Nazor

Više o 10. OTVORENOM PRVENSTVU ISTRE (klikni)