Kup Grada Omiša u mini rukometu

U školskoj dvorani u petak 13.05.2006. održan je "Kup Grada Omiša u mini rukometu". Na natjecanju su nastupile tri škole rukometa koje djeluju pod okriljem Rukometnog kluba Hrvatski dragovoljac iz Dugog Rata, a to su Omiš, Stobreč-Šine i Dugi Rat. U uzbudljivom i izjednačenom natjecanju najuspješniji (čitaj najspretniji) su bili minići Stobreč-Šine...

RŠ Stobreč-Šine


RŠ Omiš - RŠ Stobreč-Šine 17:17(6:8)
U prvoj utakmici sastali su se Bolini momci. U borbenoj utakmici rezultatski izjednačenoj od početka do kraja (maksimalna prednost kod obe ekipe iznosila je +2) stobrečani su spasili bod u posljednjim sekundama susreta.

RŠ Dugi Rat - RŠ Stobreč-Šine 14:17(7:12)
U drugoj utakmici nakon izjednačenog početka Stobrečani pritišću gas i do poluvremena odlaze na +5. Nakon pauze dugoraćani se bude, te dolaze na minimalni zaostatak 12:13, ali više od toga ne mogu, pa RŠ Stobreč-Šine odnosi pobjedu i prvo mjesto na turniru.

RŠ Dugi RatRŠ Dugi Rat - RŠ Omiš 19:18(11:7)
U utakmicu u kojoj se odlučivalo o drugom mjestu dugoraćani su ušli puno ozbiljnije od omišana šta je rezultiralo njihovim vodstvom od prve minute, pa do zadnje dvije minute. Do tada su dugoraćani vodili 17:14, ali onda na red dolaze "omiški sokoli", te 10-ak sekundi do dolaze do 18:18, ali uz zvuk sirene dugi rat postiže pobjedonosni pogodak i osvaja drugo mjesto.

Poredak:

1. RŠ STOBREČ_ŠINE 3                                           
2. RŠ DUGI RAT 2
3. RŠ OMIŠ 1

Nakon turnira svi natjecatelji su se zabavili na popularnoj "kamenoj" uz pizzu i colu, a Bole je izabrao zmajeve za sutrašnje županijsko...

RŠ OMIŠ
Vojnović, Ercegović, Kovačić, Maleničić, Šiško, Ðurđek, Raljević, Barić, Nevešćanin, Barač

RŠ DUGI RAT
Raboteg, Šarolić, Pocrnja, Skender, Mimica, Vidović, Žilić, Vuković, Čorić, Tomić

RŠ STOBREČ-ŠINE
Ćota, Mihanović, Mekinić, M.Lončar, Š.Lončar, N.Lončar, Vuičević, Jakelić, Škaro, Gudelj, Čaljkušić-Ivanović, Mustapić
Dodjela pobjedničkog pehara

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog