You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Križaljka za novu sezonu

rkhdPripreme RK Hrvatskog Dragovoljca već su zagazile u treći tjedan i tu nema problema, radi se punom parom. Ali što je s igračkim kadrom za predstojeću sezonu? S ekonomskog stajališta stojimo jako dobro, naime izvoz je veći od uvoza. I dok se šuška o  povratku novih starih igrača Dujića i Ješića, klub su napustili ponajbolji igrač Dragovoljca Stipičić (MRK Trogir), Ercegović (ode na studij u Zg, angažman najvjerojatnije u RK Maksimiru Princu) i Tokić (studij u Zg-u, potpisao za Zagreb Croatia Osiguranje) što je značajno oslabilo desnu stranu. Što se tiče „desnaja“ još se ne zna status Ivaniševića Jere i Nina Čoke (nema ih još na pripremama) tako da su Dugoračani „tanki“ na gotvo svim pozicijama...

...Ipak, veseli povratak Bizona“ Miroslava Pivca koji bi trebao „držati vodu“ na desnoj strani i čiji povratak u formu željno iščekujemo. Dragovoljcima se priključio i golman Marko Lelas, ali ostanak ovisi o radnoj sredini. Očekuje se i povremeni ulet Ćurlina (završava studij u Zg-u).


Detalj sa zimskog treninga...

Ostatak ekipe je standardan: Vuković, Skender, braća Pleić, Perić, Čulić, Ivanišević Jo, Čizmić i Jerčić.
Treba nadodati da se seniorima prudružilo nekoliko kadeta: Tokić Toni, Tomić, Tokić Stipe, Klarić Jure, Jerčić Vedran, Vijeko..., od kojih će neki nastupati i za prvu momčad.

Klupska je politika, kao i prošle godine, ostanak u ligi što Dugoračani realno mogu ostvariti (kad ove godine zbog transformacije lige nitko ne ispada).

Napomenimo da je za Zagreb CO potpisao i Drago Vojnović pa i njemu i Tokiću ovim putem čestitamo i želimo sreću u novoj rukometnoj sredini.


Jure Tokić & Drago Vojnović