1.HKRL: Osam utakmica, deset bodova

Iz arhiveU posljednjih mjesec dana kadeti Hrvatskog dragovoljca odigrali su čak četiri kruga prve hrvatske kadetske rukometne lige. Odigrano je osam utakmica, od čega je ubilježeno pet pobjeda i tri poraza. Redom su padali San sport, Ivančica Ivanec, Crikvenica, EMC Split i Kaštela Adriachem. Mlade dugoraćane porazili su Karlovačka banka, CO Zagreb i Dugo selo. Na kraju je ubilježeno deset novih bodova...

SAN SPORT – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 26:34 (12:16)
Ulazimo bolje u utakmicu u kojoj smo i domaćini i favoriti te gosti nisu mogli računati na bodove. Cijelu utakmicu kontroliramo te na kraju pobjeđujemo sa 7 golova razlike.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC-IVANČICA IVANEC 28:26 (13:10)
Ulazimo sigurno u utakmicu, te odmah vodimo 5:0, nakon toga dolazi do pada u igri kada se gosti uspješno približavaju na samo -2, ali ništa više od toga. Pobjeda od 2 razlike.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC-CRIKVENICA 24:17 (13:9)
Jednostavno se vidi da smo kvalitetnija momčad,ali i iskorisitli smo prednost domaćeg parketa,te su svi dobili priliku zaigrati.Na kraju laka pobjeda,+6.

KARLOVAČKA BANKA – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28:22 (15:10)
Utakmica do 30. minute egal, malo vodimo mi,malo oni.Tada se gosti odljepljuju te zasluženo slave kao kvalitetnija momčad,5 razlike.

CO ZAGREB-HRVATSKI DRAGOVOLJAC 32:20
Igramo opušteno s novim prvacima Hrvatske,pa je stoga i rezultat neloš,neriješeno do prid kraj poluvremena.Nakon toga dolazi do pada koncentracije,Zagrepčani na krjau glatko,+12.

DUGO SELO-HRVATSKI DRAGOVOLJAC 38:29
Utakmica s puno golova koju nismo baš odigrali najbolje,ali ni semafor ne otkriva baš najbolje stanje.Iako smo izgubili 9 razlike,bila je to teška pobjeda viceprvaka države.

EMC SPLIT-HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:25
Odmah se u startu odvajamo na nekoliko golova,što domaćini stižu,pa čak i vode početkom drugog dijela,ali od toga ništa više. Na kraju pobjeda 25-20.

KAŠTELA-HRVATSKI DRAGOVOLJAC 21:27
Kao i u utakmici protiv Splićana,bolje smo odigrali u početku,ali u kriznih 5 minuta nastavka su domaćini poveli 3 razlike.Uspijeli smo se probuditi te kompletno preokrenuti utakmicu i pobjediti 27:21.

Kako stvari stoje,imamo još 4 utakmice odigrat službeno,ali čini se da nama bodovi idu jer ekipe Zameta i Kvarnera nemogu nikako skupiti ekipu.

Kad se sve sagleda na kraju, ispada dobro jer smo pri kraju uspjeli izvršiti neke korekcije na tablici, ali kompletan dojam u svakom je slućaju ispod očekivanog.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog