1.HKRL: Dvije pobjede za bijeg sa dna

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BJELOVAR 29:25(15:9)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK NOVA GRADIŠKA 13:19(32:30)
Iako smo na utakmicu krenuli bez nekoliko standardnih igrača koji su pokazali svoju neozbiljnost(jedino se Minja javio),uspjeli smo konačno osvojiti u jednom krugu maksimalna 4 boda.Neočekivano,ali i teže od očekivanog...

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BJELOVAR 29:25(15:9)

Počeli smo slabo,kao da smo mislili da ćemo izgubiti u ovakvom sastavu,neda nam se igrat obrana,ali držimo egal,te se budimo oko 15.minute.Tada do kraja poluvremena radimo razliku od 6 golova.Drugi dio oni malo smanjuju,pa mi opet dižemo na +8,ali uglavnom gosti nikako nisu ugrozili našu pobjedu.Svi smo dobro odigrali,veseli što je Bajkuša("94) imao 5/5.

Hrvatski Dragovoljac

Bušić,Ðonlić,Banović 5,Roščić 4,Plazibat 15,Mekinić 6,Jakelić,Kaša,Bajkuša 5

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK NOVA GRADIŠKA 13:19(32:30)

Pomalo smo ušli podcijenjivački u utakmicu i to nam se obija o glavu.Obrana užasna,napad još kako-tako.Sve govori činjenica da smo prvi poluvrijeme primili 19 golova(u 25 minuta).Na poluvremenu velikih -6.Ali drugo poluvrijeme potpuno druga slika,Prvo se približavamo na 2,ali goste opet idu na +4 u 39. minuti,ali već u 44. mi vodimo 1 razlike.Poslije se igralo sve gol za gol,mi smo imali više sreće,ali i Bušića na golu koji je odlično branija,ali i Banovića koji je odlično odigra ovu utakmicu,pogotovo zadnjih 10-15 minuti kad se lomio rezultat.Na kraju s(p)retnih 32:30.

Hrvatski Dragovoljac

Bušić,Ðonlić,Banović 10,Roščić 6,Plazibat 10,Mekinić 1,Jakelić,Kaša 2,Bajkuša 3

Idući krug igramo već u nedjelju protiv Medveščaka i Rudara.Ništa se još ne očekuje s obzirom da se ne zna kada seniori igraju u Dubrovniku,inače važnu utakmicu za 1.mjesto.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog