1.HKRL: Pali bez ispaljenog metka

Gorica, 18.10.2009.
1.HKRL, 1.krug
RK DUBRAVA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:29(16:10)
HRVATSKI DRAGOVOLJAC – GORICA 22:31(7:15)

U prvom kolu kadetske lige išli smo u Goricu u goste istoimenom domaćinu i Dubravi. Nismo puno očekivali, ali nakon odigranih utakmica ostaje žal za propuštenom prilikom u utakmici  s Dubravom. Naime obje utakmice odigrali smo ispod svojih mogućnosti dozvolivši protivnicima previše laganih golova iz kontranapada…

Piše: Mislav Plazibat

RK DUBRAVA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:29 (16:10)
Gosti kreću bolje, odmah stvaraju razliku, te do poluvremena rade čak 6 razlike prednost. Tako otvaraju i drugi dio te je rezultat 18:10 za njih. Mi smo se malo trgli, stižemo polako prednost, te dolazimo na samo gol zaostatka, na kraju nije bilo snage za nešto više od minimalnog poraza.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – GORICA 22:31 (7:15)
Držimo se prvih 15 minuti tad domaćini rade seriju kao i u prvoj utakmici, te rješavaju pitanje pobjednika. Samo su nas iskontrirali, tako da smo se vratili doma bez ispaljenog metka. Poraz od nekih 10 razlike koliko se sjećam. Moram napomenut kako su igrali jako grubo, šta je na momente prelazilo granice fair playa. Sad trebamo nastavit trenirat pa možda uhvatimo koji bod kao Cetinka koja je pobjedila Dubravu. Čestitke i Kaštelima i Splitu koji su osvojili 4 boda te se tako pokazali u pravom svijetlu. Nadam se da će bit u vrhu te predstavit Dalmaciju u najboljem svijetlu!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog