1.HKRL: Maksimum protiv Bjelovara i Virovitice

Solin, SD Bilankuša, 22.03.2009.
1.HKRL, 12.krug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK BJELOVAR 28:20(13:8)
RK VIRO VIROVITICA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:27(12:13)
U 12.krugu kadetske lige sastale su se ekipe Hrvatskog Dragovoljca, Solina, Bjelovara i Virovitice. Pobjede protiv direktnih konkurenata u borbi za opstanak nametnule su se kao imperativ. Maksimalnim učinkom u ovom krugu praktički smo osigurali ostanak u elitnom razredu iako je ostalo još puno utakmica do kraja prvenstva. Ovim putem bi čestitao prijateljima iz Solina koji su također ostvarili dvije pobjede i na taj način i nama pomogli...

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK BJELOVAR 28:20(13:8)

U utakmicu krećemo dobro, te sa izvrsnim obranama Bušića do kraja poluvremena odvajamo se na +5.
Drugo poluvrijeme igramo sličnu igru, ne dozvoljavamo gostima da se približe, te rezultat samo malo popravljamo na končanih +8.

Hrvatski dragovoljac
Dino Banović 6, Ante Matić, Mislav Katavić, Ante Jakelić, Stjepan Bajkuša, Mirko Ðonlić, Mislav Plazibat 6, Marin Mekinić 7, Toni Roščić 2, Ante Bušić, Šime Šolić 1, Mate Štrljić 6.
Službeni predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Boško Nazor

Bjelovar
Dario Heršak, Angelo Kocijan, Dinko Gregorić, Matko Lalić 1, Tin Valinčić, Ivan Horvat 2, Antonio Jurić, Nreca Roland 2, Marko Žganjer 4, Deni Prvonožac, Zvonimir Nikolić 2, Ivan Špoljarić 3, Josip Paripović 5, Kristijan Ðivić 1.
Trener: Ivan Šimonek

Suci: Mirjana Bekavac iz  Sinja i Ivan Pervan iz Trilja
Nadzornik: Tonči Vuković iz Jesenica

RK VIRO VIROVITICA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:27(12:13)

Utakmica je bila puno zahtjevnija od prve,ali ipak zbog kvalitetnijeg suparnika.Gubimo sve do pred kraj poluvremena, kad sa 2 uzastopna pogotka prelazimo u vodstvo. Drugi dio igramo puno bolje, Štrljic je prebrz za goste u kontrama, sve je bilo odlično i na kraju zasluženih +7 za nas.

Viro Virovitica
Darko Mikolčić, Vladimir Juhaz, Dubravko Benko 7, Ivan Iličić 1, Matko Crljenić 5, Antun Flaš 5, Tin Šibalić,  Matija Predragović, Emanuel Tomeković, Marko Domjanić 1, Ivan Razlog 1.
Službeni predstavnik: Željko Domjanić
Trener: Antonio Kunfer

Hrvatski dragovoljac
Dino Banović 4, Ante Matić, Mislav Katavić, Ante Jakelić, Stjepan Bajkuša, Mirko Ðonlić, Mislav Plazibat 5, Marin Mekinić 3, Toni Roščić 7, Ante Bušić, Šime Šolić 3, Mate Štrljić 5.
Službeni predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Boško Nazor

Sutkinje: Mirjana Bekavac iz Sinja i Sanja Gojak iz Makarske
Nadzornik: Tonći Vuković iz Jesenica

Ovo su nam bile sasvim važne pobjede s obzirom da smo igrali protiv izravnih konkurenata za ostanak. S ove dvije pobjede prilično smo se udaljili od zone ispadanja,sad je sve ostalo na nama.
Moram pohvalit Antu Bušića sa preko 25 obrana u obje utakmice, Tonija Roščića koji je igrao junački s obzirom da nije 2 tjedna trenirao zbog operacije, Banovića koji je ponovo bio odličan u napadu, Štrljića koji je po meni bio igrač utakmice u oba slučaja, kao i Mekinića koji je u prvoj zabio čini mi se 8 golova, u drugoj 5, ali mogao je puno vise. Šime je odigrao odlično i u napadu i u obrani, a još da češće trenira bio bi zvijer. Sve u svemu, svima sve pohvale, pa i Minji koji je još bolestan kako mi se čini, Matiću koji je dobro obavlja obrambene zadatke, pa i svim ostalima ako sam koga zaboravio.

Iduće kolo domaćini smo Rudaru iz Samobora, te Medvečćaku iz Zagreba. Bilo bi dobro kad bi upecali 2 boda. Pozdrav do sljedećeg članka!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog