1.HKRL: Cilj ostvaren

Solin, GŠD „Bilankuša“, 07.12.2008.
1.HKRL, 6.krug
RK VRPOLJE - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:26(9:7)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ZAMET 20:30(8:16)
Na  pretposljednjem ovogodišnjem turniru u „goste“ su nam stigle ekipe Zameta i Vrpolja. Objektivno, Zamet je jedna od najboljih ekipa u Hrvatskoj i u toj utakmici nismo imali puno izgleda, ali svoju šansu tražili smo u ogledu sa ekipom Vrpolja, koja nam je bila protivnik po mjeri. Porazom od zamećana, i pobjedom na vrpoljcima ostvarili smo polovičan učinak, ali i ono šta je trener od nas tražio…

RK VRPOLJE - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:26(9:7)

Ovo je stvarno bila teška utakmica. Mislili smo „lako ćemo“, ali nam se obilo o glavu. Neučinkovit napad, spor protok lopte i transformacija iz obrane u napad, niti dobra obrana nije mogla nadoknaditi. Sve govori činjenica da je Vrpolje u 22. minuti imao najveću prednost od 9:5, što znači da smo u tom periodu zabili samo 5 golova. Do kraja prvog dijela uspjeli smo postići dva pogotka i približiti se gostima.

Na poluvremenu se svi slažemo da ćemo počet igrat još čvršće i odlučnije. Na početku drugog dijela gosti nam opet zabijaju gol, na što mi odgovaramo serijom 3:0, te je rezultat izjednačen. Malo pomalo podižemo prednost do maksimalnih 6 golova, i Vrpolje se više nije moglo vratiti. Na kraju zaslužena, ali teška pobjeda s 6 golova prednosti. Odlična izvedba Bušića na golu,sa preko 20 obrana, te u napadu Dina Banovića. U drugom poluvremenu je proigrao i Toni Tokić, iako izmoren od jučerašnje utakmice, nije se predavao.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC-RK ZAMET 20:30(8:16)

O utakmici se nema puno reći. Riječani su odlično otvorili utakmicu, mi nismo odigrali na nivou prošle, ali i razlika u kvaliteti se vidjela. Mi smo odigrali pošteno, možda smo mogli i nešto više, ali smo zaista puno promašivali,što zicera, što neizrađenih udaraca, dok su oni svoje kontre lagano poentirali.Čestitke igračima Zameta na sasvim zasluženoj pobjedi, kako protiv nas tako i protiv Solina.

Ne želim pametovat, ali dva boda su tu. Za dva tjedna igramo posljednji krug, i to na gostovanju Ivančici i Gorici.


The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog