1.HKRL: Težak poraz

Solin, GSD Bilankuša, 30.11.2008.
1.HKRL, pretkolo
RK SOLIN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 34:21(14:13)
Očekivano, ali ipak teže nego smo mislili poraženi smo od odlične ekipe Solina. Vodio nas je trener seniora Ante Plazibat, jer je naš trener Boško Nazor Bole u isto vrijeme vodio mlađe kadete. Motivacije i želje nije nedostajalo, ali ne i snage za drugo poluvrijeme. Opet nam se događaju „crne rupe“…


Počeli smo odlično. Razigrana vanjska linija i posebno nadahnuta dva Tona, Roščić i Tokić. Igramo gol za gol, stalno smo u vodstvu, a u jednom trenutku imamo i +3, a onda se ozlijedio naš ponajbolji igrač Toni Roščić što nas je malo poremetilo, te do poluvremena domaći prelaze u vodstvo i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 14:13 za Solin.

U drugom poluvremenu potpuno drugačija slika. Solinjani su ubacili u višu brzinu, a do izražaja dolazi izostanak vanjskih igrača (mlađih kadeta) Šolića i Banovića koji su također odrađivali mlađekadetsku ligu. Do kraja utakmice igrali su samo domaći, dok smo mi izgledali kao razbijena vojska.

Žalosno, ali se moram složiti s trenerom kada kaže da je pobjedila ekipa koja je više željela pobjedu, koja je bila borbenija.
Da smo bar odigrali pošteno, pa izgubili. Ovako…..

Čestitke solinjanima na zasluženoj pobjedi.

RK Solin
Pezelj, Teklić(2), A.Mikelić(2), Gašpar, J.Mikelić(7), Brekalo(3), Milković, Ivić(7), Pavić(3), Vukšić, Božić-Pavletć(3), Zoković(1), Bubić(3),Tešija.

RK Hrvatski Dragovoljac
Serdarušić(1), Plazibat(4), Matić, Knezović, Katavić(1), Jakelić, Ðonlić, Mekinić(2), Roščić(3), Bušić, Tokić(7), Kaša(2), Štrljić(1).

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog