1.HKRL: Dva visoka poraza

Samobor, SD "Bogumil Toni", 16.11.2008.
1.HKRL, 4.krug
RK RUDAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 35:28(17:14)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK MEDVEŠČAK K.M. 19:30(10:15)
Kadeti Hrvatskog dragovoljca odigrali su 4.krug prve kadetske lige, ali nažalost, ostali su kratki što se bodova tiče. Loša obrana uz još kako-tako prosječan napad nisu mogli dati pozitivne rezultate. Malo je bilo raspoloženih igrača i stoga i nije moglo bolje…

 

RK RUDAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 35:28(17:14)
Dragovoljci dobro otvaraju utakmicu i na samom početku vode 6:3, ali se u igri osjeća neigranje Kaše koji je važan kotačić u ovoj ekipi, bilo u obrani ili u napadu. Za njega na desnoj strani nismo pronašli adekvatnu zamjenu, što je uvelike otupilo naš napad, ali i poremetilo igru u obrani. Upravo loša igra u obrani bila je ključ poraza. Igrači Rudara lagano su dolazili do golova pa su vrlo brzo preokrenuli rezultat u svoju korist i do kraja kontrolirali utakmicu do konačnih 35:28. Jedine svijetle točke bila su dva mlađa kadeta, standardni i odlični Banović, te debitant u ovoj ligi, Matej Glavaš, koji je imao niz obrana, te obranjenih zicera. Čestitke momčadi Rudara!

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK MEDVEŠČAK KONICA MINOLTA 19:30(10:15)
Sama činjenica da smo igrali drugu utakmicu zaredom, nakon dugog putovanja govorila je da su igrači Hrvatskog dragovoljca iscrpljeni. Unatoč tome u utakmicu se ulazi dobro. Na samom početku dragovoljci su čak i poveli 6:3, ali onda umor čini svoje. Nekoliko izgubljenih lopti koje je jako dobra ekipa Medveščaka znala iskoristiti i brzim kontrama do poluvremena steći visoku prednost (10:15) i praktički prelomiti utakmicu. U drugom poluvremenu zagrepčani su samo povećavali prednost do konačnih 19:30. Čestitke momčadi Medveščaka, a kod Dragovoljca opet su malo manje loši od ostalih bili Banović i Glavaš.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog