Pet utakmica isto toliko pobjeda

Protekla tri vikenda kadeti i mlađi kadeti odigrali su ukupno pet utakmica županijske lige i svih pet pobjedili. U drugom kolu mlađi kadeti bili su uspješniji od svojih vršnjaka iz splitskog Krilnika. U trečem kolu ubilježena su četiri boda na Streljani kontra sinjskog Kamička, dok su u četvrtom kolu na još jednom gostovanju u Splitu obje ekipe ostvarile visoke pobjede u utakmicama s vršnjacima Kman-Kocunara. Više o svim utakmicama pročitajte u nastavku…

ŽRL, 2.kolo
Mlađi kadeti
HRK KRILNIK – RK HRVATSKI  DRAGOVOLJAC 17:23(9:12)

Piše: Toni Novaković

Dana 20.09.08 sastali su se RK Hrvatski Dragovoljac i RK Krilnik. Igrači dragovoljca su olako ušli u utakmicu što je rezultiralo izjednačenom igrom u prvom dijelu. Ipak pred kraj poluvremena do izražaja je došla kvaliteta dugoraćana koji su se odvojili na +3 i do kraja mirno priveli utakmicu kraju. Trener Bole nije bio zadovoljan našom igrom (pravi perfekcionist), pa je često vikao na nas, šta nam nije smetalo, navikli smo…
Pohvalio bi ekipu Krilnika za dobru igru i poželio bi im sreću u nastavku natjecanja.

Za Hrvatski dragovoljac nastupili su:
Matej Glavaš, Marin Grgat 4, Nediljko Balić, Dino Banović 5, Duje Tafra, Toni Novaković 4, Dino Suša 3, Stjepan Bajkuša 5, Davor Vuković 1, Milivoj Kaštelančić, Šime Šolić 1.
ŽRL, 3.kolo
Mlađi kadeti
RK HRVATSKI  DRAGOVOLJAC – RK KAMIČAK 21:5(11:3)

Hrv. Dragovoljac
Matej Glavaš, Marin Grgat 6, Nediljko Balić 3, Dino Banović 3, Duje Tafa, Ante Gale 4, Dino Suša 1, Stjepan Bajkuša 1, Milivoj Kaštelančić, Davor Vuković 2, Šime Šolić 1.

Kadeti
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAMIČAK 18:16(6:6)

Hrv. Dragovoljac
Matej Glavaš, Ivan Knezović, Ivan Kaša 2, Ante Matić 1, Marko Serdarušić, Mislav Katavić, Mate Štrljić 2, Mirko Ðonlić, Dino Banović 1, Marin Mekinić 1, Ivan Pavičić, Šime Šolić 2, Toni Roščić 7, Ante Gale 2.

Piše: Mislav Plazibat

Protiv Kamička ubilježili smo dvije pobjede, jednu laganu, a jednu težu, no očekivanu, ali radi brojnih izmjena u sastavu. Mlađi kadeti su uvjerljivo pobijedili svoje vršnjake iz Sinja, bilo je 16 razlike, 21:5. Nije bila zanimljiva utakmica, ali rutinski odrađena, u kojoj se najviše istakao Marin Grgat sa 6 golova.

U onoj drugoj, mogu slobodno reći obostrano lošoj utakmici, bez  lijepih poteza, te s puno promašaja i tehničkih pogrešaka, nismo se uspjeli nametnuti kao favorit, te lagano stvoriti prednost, već malo pomalo, da bi tek u završnici nekako riješili utakmicu, bilo je 18:16.
Što reći kada u poluvremenu koje traje 25 minuti postignemo samo 6 golova i to ekipi na kojoj bi trebali popravljat gol razliku. Jedino se istakao Toni Roščić koji je bio jedini vanjski iz prve sedmorke. Roščić je svojim zalaganjem i igrom na terenu zaslužio epitet najboljeg igrača utakmice.ŽRL, 4.kolo
Mlađi kadeti
RK KMAN-KOCUNAR – RK HRVATSKI  DRAGOVOLJAC 8:21(4:11)

Hrv. Dragovoljac
Matej Glavaš, Dino Banović 3, Duje Tafra 4, Toni Novaković 2, Nediljko Balić 1, Dino Suša, Antonio Milinović 1, Stjepan Bajkuša 3, Davor Vuković 6, Šime Šolić 1.


Kadeti
RK KMAN-KOCUNAR – RK HRVATSKI  DRAGOVOLJAC 15:27(2:15)

Hrv. Dragovoljac
Ante Bušić, Ivan Kaša 3, Ante Matić, Marko Serdarušić 8, Šime Šolić 1, Dino Banović 2, Mislav Katavić ,Mislav Plazibat 5, Mate Štrljić 3, Ante Jakelić 1, Marin Mekinić 1, Toni Roščić 3, Mirko Ðonlić, Dino Suša.

Piše: Mislav Plazibat

Odigrali smo i 4.kolo županijske lige i to protiv ne baš protivnika po mjeri a to je Kman-Kocunar. Odmah da kažem kako su mlađi kadeti lako pobijedili svoje vršnjake rezultatom 8:21, visokih13 golova razlike.
Sve u svemu prvo poluvrijeme im je igrao drugi sastav, a drugo prvi. Svi su se iskazali, te se trener Boško nije moga ništa zamjeriti.

Druga utakmica je utakmica kadeta, gdje smo odmah nametnuli svoj ritam, te na poluvremenu vodimo 13 razlike (15:2). Drugo poluvrijeme ulazi kompletan drugi sastav, koji nije uspio ponoviti igru iz prvog poluvremena, pa ostaje 12 razlike. Od igrača iz drugog sastava iz sivila se jedino izdvojio golman Miki koji je svojim odličnim obranama skrenuo pozornost trenera,  te se nadamo da će tako i nastavit.
Sve u svemu je dobro, moglo je bit i bolje da se manje griješilo, ali tako je to kad se opustite u nastavku. Već nas sljedeći vikend očekuje 1. krug, 1.HKRL, kad putujemo u Osijek, bez Tona Tokića, ali s puno optimizma. Nadamo se kojem bodu protiv Ðakova, a protiv Osijeka šta bude. Uglavnom nećemo se predat, a u Osijek putujemo s našim sportskim prijateljima iz Solina.


The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog