Dragovoljac je Prva liga!

Nakon osvojenog prvenstva Hrvatske za dječake U-14, nastupa u tri Državne završnice, dva druga mjesta na Prvenstvima Dalmacije ,dva prva mjesta na Županijskim prvenstvima i još osvojenih desetak trofeja, od kojih su neki i međunarodnog karaktera, još jedan veliki uspjeh dugoratskog rukometa. Nakon dvogodišnjeg igranja u Prvoj Hrvatskoj mlađe kadetskoj ligi - Jug  i osvajanja 3. mjesta, dugoratski mladi rukometaši ostvarili su plasman u Prvu Hrvatsku kadetsku rukometnu ligu. Prva Hrvatska kadetska liga broji 18 klubova i popunjava se najbolje plasiranim klubovima iz regije zapad (8 klubova ), regije sjever (6 klubova ) i regije jug (4 kluba ).Pored Prve lige igrat će se i tri druge lige po regijama.

Izgradnjom dvorane u Makarskoj do kraja godine Dugi Rat ostaje jedini rukometni centar u Hrvatskoj koji neće imati dvoranu za igranje i treniranje. Nedostatak dvorane ove godine predstavljat će POSEBAN PROBLEM jer 4 selekcije ovog kluba nastupat će u ligama koje se igraju u dvorani i to: Senori 2HRL-Jug, Kadeti Prva Hrvatska kadetska rukometna liga, Mlađi kadeti Prva Hrvatska mlađe kadetska rukometna liga – Jug i Dječaci Dalmatinska rukometna liga. Do sada smo kao domaćini nastupali u Splitu i Kaštel Starom, a ove godine izgleda da ćemo utočište morati tražiti dalje od tih gradova...

Ovome treba dodati i igranje u tri Županijske lige, dakle predstoji naporna sezona, istovremeno igranje na više mjesta, sazrijevanje mladih igrača, ali teško će biti ponoviti rezultatske uspjehe iz protekle sezone koja je bila najuspješnija u dugoj povijesti  Kluba.
Troškovi igranja Prve Hrvatske kadetske lige kretat će se oko 50 000 kuna.

Pozivamo lokalne obrtnike i privrednike da budu donatori ili sponzori i dobiju mjesto za logo svoje firme na našem portalu ili dresu prvoligaške momčadi.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog