Tri poraza za kraj

Solin,SD „Bilankuša“,23.12.2007
Županijska liga,12.kolo
Kadeti:RK Hrvatski Dragovoljac – RK Solin 16:24(8:11)
Mlađi kadeti:RK Hrvatski Dragovoljac – RK Solin 21:24(11:11)
94' dječaci: RK Hrvatski Dragovoljac – RK Solin 10:13(7:6)
23. prosinca u Solinu u sportskoj dvorani „Bilankuša“ odigralo se 12.kolo županijske lige.Utakmice nisu bile onakve kakve smo očekivali...

 


Kadeti:
RK Hrvatski Dragovoljac – RK Solin 16:24 (8:11)
Utakmica je u početku bila jako izjednačena.Golovi su padali sa obje strane i taman pri kraju 1. poluvremena obrana dragovoljaca čini nekoliko grešaka koje su koštale 3 gola zaostatka za domaćinom.2. poluvrijeme obrana dragovoljaca doslovno pada i Solinjani  prelaze u veliko vodstvo.Do kraja je trebalo samo odigrati.Od igrača treba istaknuti Tomića,koji je jednostavno briljirao na utakmici, i Klarića sa 5 pogodaka.Izostanak Tokića i Rakuljića je možda bio upitan za pobjedu...

RK „Hrvatski Dragovoljac“
Ante Bušić,Antonio Tomić(5),Luka Perić,Jure Klarić(5),Mislav Plazibat(3),Ivan Kaša(1) Vjeko Vuković,Dino Banović,Vedran Jerčić(2),Ivan Pavičić,Marin Terzić,Toni Novaković,Ante Matić.


Mlađi kadeti:
RK Hrvatski Dragovoljac – RK Solin  21:24 (11:11)
U utakmicu dragovoljci,kao što se i očekivalo,ulaze borbeno.Čak je sastavljen novi duet,a to su Plazibat-Banović.Utakmica je također tekla preizjednačeno,pa čak i sa izjednačenim rezultatom na kraju 1. poluvremena.Odmah pri početku 2. poluvremena Solinjani odigravaju par dobrih prolaza i dolaze u veće vodstvo.Međutim,dragovoljci uspijevaju izjednačiti rezultat,ali nakon toga ide opet ista priča.Par dobrih kontri i ode sve.Za ovu su ekipu nedostajali Tokić,Mekinić,Štrljić,Roščić.

RK „Hrvatski Dragovoljac“
Ante Bušić,Ante Matić(1),Šime Šolić,Mislav Plazibat(9),Dino Banović(10),Marin Terzić,,Toni Novaković,Ivan Pavičić,Ivan Kaša,Dino Suša,Ante Gale.


Dječaci 94':
RK Hrvatski Dragovoljac – RK Solin 10:13 ( 7:6)
Ova je bila i najuzbudljivija od svih utakmica.Bolini zmajevi ulaze maksimalno u utakmicu.Naravno,bilo je tu i puno pogrešaka i u obrani i u napadu,ali su se golovi ipak zabijali.Izmoreni Banović daje „samo“ 4 pogodka i gosti odlaze sa gol razlikom na 1. poluvremenu.2. poluvrijeme se potpuno drukčije odvijala igra.Domaćini se vraćaju,izjednačuju i dolaze u vodstvo.Tako je i završilo,ali je i kraj bio borben.

RK „Hrvatski Dragovoljac“
Marin Grgat,Dino Banović(4),Duje Tafra,Ante Gale(2),Dino Suša(2),Šime Šolić(1),Toni Novaković(1),Mate Radalj,Davor Vuković,Mijo Lovrinčević.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog