Teško, ali očekivano

Dugi Rat, rukometno igralište "Streljana"
ŽRL, 8.kolo
Kadeti: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK  KAMIČAK 19:17
Mlađi kadeti:
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK  KAMIČAK 18:17
Dječaci: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK  KAMIČAK 20:5
U 8.kolu županijske rukometne lige sastali su se RKHD i Kamičak. U svim uzrastima dugoraćani su glasili za favorite šta se na kraju pokazalo točnim, ali ni blizu toga da su sinjani pali lagano...


Dječaci
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAMIČAK 20:5
Jedino u ovoj utakmici nije bilo neizvjesnosti. Dječaci Boška Nazora od prve su minute krenuli ozbiljno šta je na kraju rezultiralo visokom pobjedom.

RK HRV. DRAGOVOLJAC
Bruno Varšić,Marin Grgat 4,Matej Pocrnja 1,Nediljko Balić,Dino Banović 4,Duje Tafra 2,Toni Novaković 3,Ante Gale, Dino Suša 2,Šime Šolić 1,Stjepan Bajkuša 2,Mate Radalj,Matej Jakelić 1,Davor Vuković.


Mlađi kadeti
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAMIČAK 18:17
Kod mlađih kadeta očekivala se puno lakša pobjeda dugoraćana, ali su se gosti još jednom pokazali kao "tvrd orah", pa je utakmica riješena tek u zadnjim minutama.

RK HRV. DRAGOVOLJAC
Ante Bušić,Ivan Kaša,Mislav Plazibat 8,Ivan Knezović,Ivan Pavičić,Ante Matić,Antonio Geleta 1,Mislav Katavić,Mate Štrljić 5,Mirko Ðonlić, Ante Jakelić,Marin Mekinić 2,Toni Tokić 2, Toni Roščić.


Kadeti
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAMIČAK 19:17
U utakmici kadeta sinjani su pravi otpor pružili tek jedno poluvrijeme, da bi u nastavku domaći napravili razliku tako da je trener HD-a Mijo Klarić mogao svima pružiti priliku šta su gosti iskoristili i uspijeli ublažiti poraz.

RK HRV. DRAGOVOLJAC
Ante Bušić,Antoni Tomić,Vedran Jerčić 3,Luka Perić 1,Jure Klarić 1,Mislav Plazibat 5,Marin Mekinić 3,Ivan Kaša,Vjeko Vuković, Toni Tokić 6,Ante Madunić,Marin Terzić.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog