Prvi porazi

Dugi Rat, rukometno igralište „Streljana“,13.10.2007
Županijska rukometna liga, 10.kolo (unaprijed odigrano)
Kadeti: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC– RK KAŠTELA ADRIACHEM 14:28 (8:16)
Mlađi kadeti: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC– RK KAŠTELA ADRIACHEM 19:21 (12:10)
Dječaci '94: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC– RK KAŠTELA ADRIACHEM  16:8 (6:1)
13.listopada u Dugom Ratu na igralištu „Streljana“ odigralo se 6.kolo županijske rukometne lige između RK Hrvatskog Dragovoljca i RK Kaštela Adriachem.
Utakmice su, kako su govorili, tekle očekivano. Evo detalja...

Piše: Vjeko Vuković

KADETI:

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAŠTELA ADRIACHEM 14:28(8:16)

RK „Hrvatski Dragovoljac“
Ante Bušić, Antonio Tomić, Luka Perić(3), Jure Klarić(1), Mislav Plazibat(2), Marin Mekinić, Ivan Kaša(1), Toni Tokić(2), Jure Rakuljić(4), Vjeko Vuković(1), Ante Madunić.

Niz pobjeda kojeg smo postigli u proteklim utakmicama nažalost se morao prekinuti.Utakmica je počela solidno sa malim vodstvom za Adriachem pa se poslije do sve više povećavalo i povećavalo.Po meni je ovo bila jedna tradicionalna utakmica u kojoj uvijek slavi isti.Od igrača ću spomenuti Rakuljića sa jednim promašenim sedmercom i 4 gola i Perića sa 3 gola.Od protivničke ekipe najbolji su bili Nenadić i Krokar sa 5 golova.


MLAÐI KADETI:

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAŠTELA ADRIACHEM 19:21 (12:10)

RK „Hrvatski Dragovoljac“
Ante Bušić, Ivan Knezović, Ivan Pavičić, Ante Matić, Mislav Katavić, Mislav Plazibat(8), Mate Štrljić, Marin Mekinić, Šime Šolić, Toni Tokić(8), Toni Roščić(2), Ivan Kaša(1), Mirko Ðonlić, Ante Jakelić.

Ova ekipa su malo vedrija vijest.Utakmica je bila jako zanimljiva i bilo je borbenosti koja je vrcala na sve strane.Prvo poluvrijeme su dominirali dragovoljci.Ubojiti duet TOKIĆ-PLAZIBAT rade maksimalno i skupa daju 16 golova. Drugo poluvrijeme malo oslabljuje igra dragovoljaca ali čak i to malo iskorištavaju kaštelani i počinju puniti branku dragovoljaca.Na kraju je završilo sa 3 razlike prednosti za kaštelane što baš i nismo mogli očekivati.


Dječaci 94':

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAŠTELA ADRIACHEM  16:8 (6:1)

RK „Hrvatski Dragovoljac“:
Bruno Varšić, Marin Grgat(2), Matej Pocrnja, Dino Banović(4), Duje Tafra, Ante Gale(3), Dino Suša(4), Šime Šolić(2), Stjepan Bajkuša(1), Toni Novaković, Milivoj Kaštelančić, Nediljko Balić, Davor Vuković, Mijo Lovrinčević.

Foto izvješće: Stjepko Čulić

A ova ekipa su najvedrija vijest.Započinju utakmicu sa odličnim vodstvom od 5:0.Utakmica je već tad bila u njihovim rukama i trebalo je samo odigrati.Na kraju ostaje velika razlika za dragovoljce koji očito nisu nikad čuli za pojam „poraz“.Najistaknutiji igrači bili su Banović i Suša sa 4 gola te za protivničku ekipu Ilić sa također 4 gola.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog