Podijelili bodove sa Solinom

Dugi Rat, rukometno igralište "Strljana", 29.10.2006
Županijska rukometna liga, 8.kolo
Kadeti
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 28:28(15:15)
Mlađi kadeti
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 17:18(8:10)
Dječaci
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 17:10(11:5)

U 8. kolu županijske lige dugoraćan9i su ugostili tri ekipe RK Solina. Najmlađi su pobijedili, srednji izgubili , a najstariji podijelili bodove...

DJEČACI (1994.)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 17:10(11:5)

RK „Hrv. Dagovoljac“
Tomasović, Grgat(2), Pocrnja , Banović(7), Tafra(1), Gale(1), Suša(1), Šolić, Bajkuša(2) ,Ković, Mimica , Juričić, Tomić

RK“Solin“
Pejnović, Vrgoč(3), Rastočić, Muslina, Maleš, Delić, Milun(3), Paradina,Bubić(2), Grizelj(2), Stolnik, Milković, Vukorepa.

U utakmici najmlađih vrlo sigurnu i očekivanu pobjedu su ostvarili dugoraćani. Iako to nije bilo njihovo pravo izdanje kao što smo ih navikli viđati do sada da pobjeđuju ovakve ekipe visokim rezultatom +10 i više to danas nisu ostvarili. Najvjerovatniji razlog za to možemo uzeti u tome što im nije bilo Bole koji je bio na poslovnom putu pa ih nije imao tko motivirati.U takvoj utakmici malo više od ostalih su pokazali Grgat i Banović! Ali na kraju opet sigurna pobjeda!

Mlađi kadeti (1992.)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 17:18(8:10)

RK „Hrv. Dagovoljac“:
Bušić, Roščić, Mekinić, Matić, Katavić, Madunić, Plazibat(5), Kuišanin, Štrljić(2), Kovačić(1), Tafra, Suša, Tokić(9), Trogrlić

RK“Solin“:
Matetić, Mikelić(2), Sedlar, Teklić,(6), Mikelić, Tenžera(3), Tešija, Brekalo, Milković(1), Ivić(6), Majstorović, Zoković, Barišić, Bubić(1)

U utakmici u kojoj dugoraćani opet ulaze bez Bole bilo je očekivati malo lošiju igru domaćih. Ta pretpostavka bila je točna loša igra u obrani i bezidejnost u napadu ostavilo je traga na rezultatu nakon 15. minuta. 10:6 za danas vrlo dobre Solinjane. Tada dugoraćani zovu time-out. Te mijenjaju obranu sa 5-1 na 6-0, te u napadu prelaze na igru sa 2 pivota. Takva igra daje rezultat na poluvremenu -2.

U drugom se poluvremenu igra se gol za gol sve do rezultata15:12 za goste kada domaćini rade seriju 4:1 i dolaze na 16:16. U tom periodu u obrani vlada odlićni Mekinić, a u napadu se bude Tokić i Kovaćić. U zadnje 2 minute ulazi se sa rezultatom 17:17. A tada sve u svojom rukama ima Štrljić. U 2 minute skače 4 puta sa lijevog krila i 4 puta pogađa okvir gola, to su iskoristili gosti te golom iz sedmerca u zadnjoj sekundi odnose 2 boda. Moram istaknuti loše nastupe tria Tokić, Plazibat, i Štrljić. Ali dobro je i to što su oni toga svjesni i poslije utrakmice su bili dosta utučeni i tužni.

 

Kadeti (1990.)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 28:28(15:15)

RK „Hrv. Dagovoljac“:
Mladin, Rakuljić(10), Jerčić(1), Pavković(2), Perić(6), Klarić(5), Grgat, Vuković, Budić, Nazor, Gvozden, Plazibat, Tokić(1), Štrljić(3)

RK“Solin“:
Smoljo, Čićerić(5), Vrgoć(8), Topić, Jakos, Vrbatović(1), Konković, Parčina(1), Bošnjak(8) ,Boban, Žeravica(2), Ivić(3), Teklić

U dosta neizvjesnoj utakmici kadeta podijeljeni su bodovi. Utakmica u kojoj je bilo „trči-pucaj“ postignuto je 56 golova u 50 minuta. Praktički nije ni bilo obrana kad uz to još dodamo 15-ak obrana i domaćeg i gostujućeg vratara „prava predstava njemačkog rukometa“.

U vodstvu su se izmjenjivali i jedni i drugi s tim da su sredinom drugom poluvremena gosti odlijepili na +4. Ali umjesto da smire igru ulaze u jurnjavu po terenu te ih domaćin sustiže. Uzadnjh 30 sekundi se ulazi sa rezultatom 28:28. Domaćin ima zadnji napad ali ga nije uspio iskoristiti, te su po bod osvojile obje ekipe.

U ovoj utakmici smo još jednom vidjeli prekrasne pogotke i asistencije Luke Perića koji izrasta u pravog vođu ove ekipe. Nadajmo se da će tako nastaviti i u seniorskom uzrastu. U ovoj utakmici punoj golova dobrom realizacijom su se kod domaćih istakli Rakuljić sa 10, Perić sa 6, te Klarić sa 5 golova, a kod gostiju Vrgoč i Bošnjak po 8, te Čićerić sa 5 golova.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog