Startala Županijska liga

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAŠTELA ADRIACHEM 20:9(7:6)
Kadeti Hrvatskog Dragovoljca Otvorili su sezonu pobjedom. U prvom kolu Županijske lige u Dugi Rat su došli prijatelji iz Kaštela, ekipa "Adriachem".
Gosti su došli oslabljeni za nekolicinu važnih igrača pa je ovo bila izvrsna prilika  za osvajanje bodova protiv ekipe kojoj su Dugoraćani u posljednje dvije godine bili "mušterije"...


Prilike su Dugoraćani iskoristili, a oproštaj od ove ekipe imao je dugogodišnji trener Krešimir Glavica koji odsad trenira kadete RK "Splita" te mu je zadovoljstvo bilo oprostiti se pobjedom.
Nakon sedmeromjesečne pauze od teške ozljede na teren se vratio Frane Pleić "Veprić".

Poluvrijeme su domaćini odigrali jako pospano pa se u drugom poluvremenu očekivao preporod. U drugom poluvremenu boljim angažmanom u obrani te lakim golovima iz kontre i polukontre domaćini preko Klarića, Pleića i Jerčića utakmicu završavaju sa +6. Moramo istaknuti danas odličnog Bušića koji je zamijenio indisponiranog Mladina na vratima Dragovoljca.

Ove će sezone kadeti Dragovoljca igrati samo županijsku ligu jer nisu uspjeli ostvariti plasman u Prvu hrvatsku kadetsku rukometnu ligu. Tome su najviše pripomogle ozljede ključnih igrača Klarića i Pleića koji nisu igrali drugi dio sezone, a državna liga im je pobjegla za dva boda.

Mlađi kadeti i dječaci svoje utakmice su odigrali u sklopu turnira "Rujanski susret", a rezultati su sljedeći:

Dječaci 94.godište
Hrvatski dragovoljac - Kaštela Adriachem  12: 9

Mlađi kadeti 92.godište
Hrvatski dragovoljac - Kaštela Adriachem  21:28

Ovo je ujedno bila i prilika da se dodjele trofeji pobjednicima županijskih liga u sezoni 05/06, a to su kod kadeta rukometaši Hrvatskog dragovoljca, a kod mlađih kadeta i dječaka Kaštela Adriachema


The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog