Sportske igre mladih: Porazi u finalima

Kadeti Hrvatskog Dragovoljca poraženi su u finalu sportskih igara mladih koje se već tradicionalno igraju u Splitu. Iako sam dolazak u finale sugerira dobru igru, istina je ponešto drukčija. Lakim pobjedama protiv evidentno lošijih protivnika na putu do samog finala županije generacije '88, najavljivala je i dobar rezuzltat u finalu županijskog dijela i prolaz na završnicu natjecanja na državnoj razini...

Ipak u finalu su naišli na ozbiljniju ekipu Trogirana koji iako oslabljeni znali su kazniti sva greške koje su im mladi dragovoljci ponudili. Neozbiljnom igrom u napadu i neangažiranošću u obrani već su u prvom poluvremenu dali svima nama do znanja da ćemo imati problema pobjediti ozbiljnog protivnika.

U drugom dijelu se nastavilo po starom i svi pokušaji trenera Glavice nisu dali rezultata. Moram vam priznati da još nisam vidio više neposluha u jednoj sportskoj priredbi. Iako se nemogu oteti dojmu da smo "bolja" ekipa, momci iz Trogira dokazali su nam da se i manji nedostatak kvalitete  ozbiljnošću i srčanošću mogu nadoknaditi!
Najviše boli to što su neki poslije utakmice izjavili da im je bilo svejedno oće li dobit ili izgubit. Čast iznimkama koji su skoro pa plakali... (Ćoko, Baf,.. )

Moramo spomenut da su se dragovoljci natjecali i u ostala dva godišta 91. i 95.

U uzrastu 91. nastupile su dvije ekipe Dugi Rat i Stobreč, dugoraćani su zapeli u četvrtfinalu , a mladi Stobrečani su stigli do finala te su kao i kadeti poraženi te osvojili 2. mjesto. Čestitamo!

U uzrastu 95. također smo nastupili sa dvije ekipe, obje su se plasirali u finale, te smo osvojili prva dva mjesta. Bravo za naše mlade rukometaše neka samo tako nastave!

Ove godine se nismo zadovoljni sveukupnim rezultatima, ali se nadamo da će dogodine biti puno bolje, te da će Jure i Veprić biti zdravi i u punom pogonu,uz Ćoku koji je napokon počeo trenirati pokušati obraniti naslov prvaka države kojeg su osvojili prije 2 godine u uzrastu '89.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog