Kadeti na turniru Biograd Challenger

Mlađi kadeti RKHDBiograd, 15.-16. 7. 2006.

Novopečeni kadeti ( rođ. 1990. i mlađi) sudjelovali su na jakom međunarodnom turniru Biograd Challenger gdje su nastupile reprezentacija Qatara 1 i 2, domačin Biograd, Zadar, Adriachem te Hrvatski dragovoljac..

Dio kadeta rođ. 1990. i mlađih okupio se na 5-dnevnim mini pripremama uoči turnira u Biogradu gdje su nastupile atraktivne reprezentacije Qatara 1 i 2, uz ostale navedene domaće klubove. Iako su treninzi protekli u relativnom dobrom ozračju s obzirom na pauzu, samo natjecanje nije dobro završilo po kadete dragovoljca. 2 jake prve utakmice u skupini tokom prvog dana sa reprezentacijom Qatara te sa ekipom Biograda nisu ostavile dobar dojam dugoraćana.

Tek jedno poluvrijeme u obje utakmice bilo je zadovoljavajuće što se igre tiče. Sutrašnji dan je pogotovo bio naporan s obzirom na činjenicu da se došlo kasno u noć a trebalo se ustati vrlo rano te u 9 sati ujutro već biti na terenu u borbi sa ekipom Zadra za 5. mjesto. Sama ta činjenica dala je naslutiti da ekipa neće biti kompletna za tu utakmicu jer pojednicima je teško bilo ustati i doći na vrijeme na autobus. I to glavnim nositeljima igre: Toniju Tokiću, Luki Periću te Ivanu Raosu uz nezainteresiranog Marina Gvozdena, te na taj način ostavili na cjedilu ostatak ekipe.

Malobrojni dugoraćani odigrali su koliko su najbolje mogli protiv napaljenih zadrana. Činjenica da je ponašanje pojedinaca prelilo čašu strpljenja ,na prozivci će biti iznešena pravila ponašanja koja će vrijediti za sve mlađe dobne kategorije (redovitost pohađanja treninga u svojoj uzrasnoj kategoriji te nastupanje u istoj, pristojno ponašanje, uredna kratka frizura, itd..).  Nepridržavanje istih bit će rigorozno kažnjavano jer ovakvo ponašanje ne vodi u svijetlu budučnost.

REZULTATI:

RK "Hrvatski dragovoljac" - RK " Biograd"

RK "Hrvatski dragovoljac" - Qatar 1

Za 5. mjesto:

RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Zadar"  14:28

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog