Generacija za povijest..

Mladji kadeti RK HD medju 8 su najboljih u drzavi !!!Kadeti RK "Hrvatski dragovoljac" po 4 put su postali prvacima čime su ostvarili povijesni uspijeh u okvirima županijske lige za mlađe uzraste..

4 godine zaredom generacija momaka rođenih 1988. i mlađih postali su prvacima u okvirima županijskih liga natječući se u kategorijama mlađih kadeta i kadeta. Sa ukupnim omjerom od oko 70 pobjeda te samo 3 poraza u 4 godine natjecanja u županijskoj ligi postali su jedna od najuspješnijih generacija ikada na ovom području..

koliko će se to sada odraziti na njihov angažman u seniorskom stažu, vrijeme će pokazati. Nažalost, medalja ima i drugu stranu, neki od tih izvrsnih momaka su već odustali od sporta i priklonili se nekim drugim "aktivnostima" što ne ide ponos vladajućim strukturama koji nisu uspjeli prepoznati te adekvatno na neki način i stimulirati iste ali istodobno se i zaklinjati kako su nam budučnost mladi.

Dvorana bi bila i više nego dovoljna, bar za vrijeme kišnog i hladnog razdoblja da se djeca imaju kamo sakriti te trenirati. No, da se ne zaustavimo sa njima, ta generacija nije jedina svijetla točka, među "mlađima" ima također potencijala pogotovo u najmlađim uzrastima na čelu sa trenerom Bokijem (Boškom Nazorom).

Generacija za pamčenje (ili za nove uzlete): VRATARI: Ivan Jerčić; Stipe Tokić; KRILA: Ivica Siničić; Tomislav Lažeta; Marko Perić; Ante Katalinić; BEKOVI: Nikola Vrkić; Jure Tokić; Leo Ercegović; Jure Klarić; Bariša Pandža; SREDNJI: Nino Ćoko; Marko Ðurić; PIVOTI: Frane Pleić; Frane Marčić; Jure Rakuljić; TRENER: Krešo Glavica

Rezultati zaostalih utakmica županijskle lige (sa "malim" zakašnjenjem):

DUGI RAT, 28.5.'06.
Mlađi kadeti RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Trogir" 12:20
Kadeti RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Trogir" 17:16

JELSA, 4.6.'06.
Dječaci RK "Jelsa"-RK "Hrvatski dragovoljac" 25:17
Mlađi Kadeti RK "Jelsa"-RK "Hrvatski dragovoljac" 14:19
Kadeti RK "Jelsa"-RK "Hrvatski dragovoljac" 15:27

TROGIR, 16.6.'06.
Mlađi Kadeti RK "Trogir"-RK "Hrvatski dragovoljac" 24:16
Kadeti RK "Trogir"-RK "Hrvatski dragovoljac" 23:20

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog