Kadeti nastavili uspješan niz..!

Split, 20.5.2006.
Županijska liga, 17. kolo
Dječaci'92:RK SPLIT - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 22:16(11:7)
Ml.kadeti'90:RK SPLIT - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 21:10(9:8)
Kadeti'88:RK SPLIT - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 17:26(10:12)
U natjecateljskom pogledu jedinu "važnu" utakmicu igrali su kadeti i izborili vrlo važnu pobjedu, dok su "zmajevi" i "mlađi" bili neuvjerljivi protiv svojih vršnjaka iz Splita koji su igrali u najjačim sastavima za razliku od prvog dijela sezone..


DJEČACI '92.

RK "Split" - RK "Hrvatski dragovoljac"  22:16 (11:7)

RK "Split"
Maras; Maretić (2); Ivanišević (3); Antičević (3); Ivić (1); Vranković (6); Rako (2); Barić (1); Šarić (3); Jurišić (1);
Trener: Nikola Foretić

RK "Hrvatski dragovoljac"
Bušić; Matić (3); Pivčević (2); Tokić (8); Roščić (1); Katavić (1); Štrljić (1); Trogrlić; Kačunko; Čović;
Trener: Krešo Glavica

Loše, neuvjerljivi i blijedo izdanje moglo bi se kazati za ekipu "zmajeva". Nedostatak motiva i ranojutarnja sparina očito su bili jači od želje i volje dugoraćana. Nešto je pokušavao Tokić ali i on se uklopio u sivilo dok su splićani bili razigrani i rastrčani po cijelom terenu te držali konce igre u svojim rukama do samog kraja.


ML. KADETI '90.

RK "Split" - RK "Hrvatski dragovoljac"  21:10 (9:8)

RK "Split"
Ćorić; Krak (1); Bakulić (2); Brkić (4); Jurković (1); Slišković (1); Boban (6); Trebotić (6); Luetić; Lovrić; Matulić;
Trener: Žare Balić

RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin;  Raos (1); Grgat ; J.Klarić (2); Rakuljić (1); Tokić (4); Perić; Jerčić (1); Tomić; Pavković (1); Nazor;
Trener: Krešo Glavica

Mlađi su u utakmicu protiv fizički jačeg protivnika ušli vrlo dobro, dapače, držali su protivnika u šahu tijekom cijelog prvog dijela. U drugom dijelu, umjesto da se nastavi takvo razdoblje dobre igre, "mlađi" su neobjašnjivo pali, ne postigavši pogotka punih 17. minuta. Vanjska linija Tokić-Klarić je totalno zakazala, krila su bila odsjećena a bez ozlijeđenog Perića nije se moglo ni "iznutra". 2 različita dijela igre pokazali su "mlađi" koja se više nebi smjela ponoviti.


KADETI '88.

RK "Split" - RK "Hrvatski dragovoljac"  17:26 (10:12)

RK "Split"
Škomrlj; Lović (1); Korjenić (1); Domazet (3); Ivanišević (2); Ševo (3); Boban (1); Juretić (2); Bajan (4); Menegelo;
Trener: Dragan Ivanišević

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; S.Tokić; N.Ćoko (5); I. Siničić (3); M. Ðurić (2); M. Perić (4); L.Ercegović (9);  F. Marčić; J.Klarić; J.Rakuljić (2); Tokić; Jerčić;
Trener: Krešo Glavica

U najvažnijoj utakmici dugoraćani su pokazali kako njihova igra i disciplina sazrijeva te je to dobar nagovještaj za buduće seniore. Kvalitetnim i odgovornim pristupom u obrani te borbenošću u napadu, dugoraćani su pokazali karakter i kvalitet više za razliku od svojih suparnika koji su ovom prigodom bili igrački pojačani za razliku od prošlotjednog nastupa u zadnjem kolu 1. HKRL gdje su također doživjeli poraz protiv današnjeg protivnika. Gol po gol u prvom dijelu te čvrstom obranom u drugom dijelu dugoraćani su lomili protivnika sve dok ga nisu slomili serijom od 7:2 na startu drugog dijela. Psihički potonuli splićani nisu se mogli oduprijeti sada goropadnim dugoraćanima koji su upisali 2 nova i vrlo važna boda za obranu prošlogodišnjeg naslova prvaka.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog