Sjajni golmani vodili do pobjeda

Mlađi kadeti RKHDDugi Rat 16.4.2006.
Županijska rukometna liga
Dječaci 92. godište
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAMIČAK 14:8(7:3)
Mlađi kadeti  90. godište
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAMIČAK 26:16(12:5)
Kadeti 88. godište
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAMIČAK 16:14(5:5)

U četvrtak 16.4.2006. dječaci, mlađi kadeti i kadeti Hrvatskog dragovoljca odigrali su utakmice županijske protiv Kamička iz Sinja. Lijepo i sunčano popodne ponudilo je lijep rukomet,...na kraju su svi bodovi ostali u Dugom Ratu...


Dječaci 92. godište
RK Hrvatski dragovoljac - RK Kamičak   14:8 (7:3)

RK Hr.Dragovoljac
Bušić, Nevešćanin, Roščić, Mekinić, Kovačić(1), Plazibat(3), Katavić, Štrljić(9), Pivćević, Kaša, Matić(1), Trogrlić, Pavičić, Čović.

RK Kamičak:
Stupalo, Radović, Pavić(4), Ivanović-Samac, Budimir(1), Poljak, Filipović-Grčić(1), Gašpar(2), Milanović

U utakmici koja je značila plasman na završnicu prvenstva Hrvatske, Bolini zmajevi( i ovog puta bez Tokića) su bili bolji i zasluženo pobijedili vršnjake iz Sinja. Prvo ime utakmice bio je inzvaredni vratar domaćina Ante Bušić koji je imao 20-ak obrana, izvrsno je zaključao svoja vrata, tek je u 11. minuti je prvi put morao po loptu u mrežu. Odmah uz njega je bio Mate Štrljić koji je svu odgovornost u napadu uzeo na sebe, te  postigao 9 pogodaka. Dugoraćani su odmah na početku napravili seriju od 4:0 te je uspjeli zadržati do kraja i najvjerovatnije se plasirali na završnicu prvenstva.


Mlađi kadeti  90. godište
RK Hrvatski dragovoljac - RK Kamičak   26:16 (12:5)

RK Hr.Dragovoljac
Mladin, Raos(1), Budić(1), Perić(3), Klarić(7), Pleić(1), Nazor(1), Erceg(6), Kovačić(3), Plazibat, Štrljić(1), Pivčević(2) 

RK Kamičak:
Stupalo, Radović(1), Pavić, Ivanović-Samac, Budimir, Poljak, Gašpar, Vučković(1), Ćuk, Mašnić(3), Stupalo(1), Runje(3), Grabovac(1), Križanac(6)
 
U utakmici bez ikakvog značaja, domaćini su bez ikakvih promleba svladali goste iako im je falila nekolicina igrača zbog ekskurzije, Rakuljić i Jerčić, te trener Glavica koji su nastupali za reprezentaciju. I u ovoj utakmici najviše je pokazao golman Mladin koji je imao dosta sjajnih obrana.Treba istaknuti sve boljeg i boljeg Perića koji je lakoćom razbijao gostujuću obranu, te Klarića i Ercega koji su šutevima iz vana činili gostjućeg golmana nemoćnim. Kod gostiju se istako Križanac sa 6 postignutih zgoditaka.Kadeti 88. godište
RK Hrvatski dragovoljac - RK Kamičak   16:14  (5:5)

RK Hr.Dragovoljac
Jerčić, Tokić,Ercegović(1), Siničić(2),Ćoko(5),Perić(6), Klarić(2),Raos,L.Perić, Nazor, Budić, Erceg

RK Kamičak
Ćuk, Boškin(2), Maretić, Filipović-Grčić(3), Tomić, Matić(1), Vučković(1), Živalj, Erceg(2), Radović(1), Erceg, Kerum(3), Žanko(1)

Kadeti Dragovoljca i Kamička odigrali su vrlo neizvjesnu i tešku utakmicu u kojoj je na kraju pobijedila s(p)retnija ekipa Dragovoljca. Također i ovu utakmicu je obilježio danas fenomenalni vratar domaćina Ivan Jerčić. On je tek u 15. minuti primio prvi zgoditak, izluđivao je svoje protivnike sjajnim obranama te zarađivao ogromne aplauze iz publike koja je danas napunila tribine.

Dok su domaćini u obrani igrali odlićno, tako i napad nije štimao, te su uspjeli zabiti samo 2 gola u prvih 15. minuta. Ćoko se trudio, ćupao, primao batine, ali nije mogao sam, izostala je pomoć danas vrlo inspiriranog Ercegovića. Donekle mu je pomagao Perić golovima iz sedmerca, dok iz igre u 1. poluvremenu nije uspio zabiti. Poluvrijeme završava s miroljubivih 5:5.

Drugo poluvrijeme počima serijom gostiju 3:0, te odlaze na +3. Tada su svi mislili da je gotovo, da se dugoraćani neće vratiti, ali s odlićnim obranama Jere i par lakih golova Ćoke, probuđenih Perića i Klarića rade seriju 6:0 i odlaze na +3. Od tada se igra gol za gol. Gosti su se prebližili na -1, tada se budi Siničić i s 2 gola održava domaćine u minimalnoj prednosti. Zadnjih 10 sekundi Ćoko postiže gol za konačnih 16:14 za dugoraćane.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog