Ðakovo - napokon

Kadeti RK HD

Ðakovo, 12.02.2006.
5.krug 1.HKRL 
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK OSIJEK 26:32 (12:17)
RK ÐAKOVO - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 35:25 (25:7)

Put u Ðakovo bio je organiziran onako kako bi trebale i biti organizirane sve utkmice 1.HKRL, kad bi se imalo novca. Putovalo se danju, pa spavanje kad i treba biti i odmorni na utakmice.
Slavonci su se pokazali kao pravi domaćini koji znaju kako treba s gostima, stalno na usluzi i tko nas zadužili svojim gostoprimstvom...

Pomlađena ekip dragovoljca i nije očekivala bodove iz Ðakova, jer svi znamo da se ekipa morala popunit sa mlađim kadetima zbog ozljeda standardnih igrača.
Prva utakmica protiv RK Osijeka je pokazala da se neko određeno vrijeme možemo nositi sa protivnikom, samo dok se ima snage, jer nemogućnost redovnog treniranja zbog zime, kiše, bure...odražava se i na nedostatak snage.
Druga utakmica protiv domaćina RK Ðakovo pokazala je baš to da se bez snage i uigranosti ne može suprostaviti kvalitetnijem domaćinu. Isto tako moramo pohvaliti i mladog reprezantativca Duvnjaka koji se istakao kvalitetom i osnosom prema igri.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK OSIJEK 26:32 (12:17)
Jerčić, Ćoko(5), Perić(1), Siničić, Ercegović(6), M.Perić(4), Raos, Pleić(4), Ðurić(1), Vrkić(3), Nazor, Mladin,Rakuljić(3)

RK ÐAKOVO - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 35:25 (25:7)
Jerčić, Ćoko(2), Perić, Siničić(4), Ercegović(6), M.Perić(3)m Raos, Pleić(6), Ðurić(1), Vrkić, Nazor, Mladin, Rakuljić(3)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog