Ćoko za pobjedu i jesenski naslov

Kadeti RK HD

Kaštel Stari, 02.01.2006.
Županijska rukometna liga, 9.kolo
Dječaci (92)
RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 23:10 (13:1)
Mlađi kadeti (90)
RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 25:15 (13:8)
Kadeti (88)
RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 17:18 (8:8)

U zaostalim utakmicama 9. kola županijske rukometne lige Adriachem bio je uspiješniji u dvije,a Dragovoljac u jednoj utakmici. Bolini zmajevi (dječaci) su izgubili bez ispaljenog metka, u mlađe-kadetskom uzrastu se nastavlja dominacija kaštelana dok u kadetskom uzrastu još uvijek dominiraju dugoraćani...


Dječaci ¨92
RK Adriachem - RK Hr.Dragovoljac 23:10 (13:1)

RK Adriachem
Pepur, Šimić(2), Maglica(3), Vukić, Vrca(5), Nenadić(8), Pavić(5), Blašević, Vukasović, Barun, Dumančić, Grbeša, Pensa, Jurić
Trener: Frane Perković

RK Hr.Dragovoljac
Kačunko, Roščić, Štrljić(4), Tokić(6), Madunić, Matić, Mekinić, Banović, Kaša, Katavić, Bušić, Kovačić, Čović, Marić
Trener: Boško Nazor
 
Bez obzira što su u utakmicu ušli bez dvije vašne karike Plazibata i Pivčevića, Bolini zmajevi su odigrali vrlo loše. Napaljeni mladi Kaštelani pokazali su  zmajevima kako se igra. Od zmajeva danas možemo pohvaliti samo Štrljića(molimo Krešu da napiše nešto o njegovoj dobroj igri za mlađe kadete na turniru u Zagrebu) i Tokića, iako i oni nisu danas nisu bili u pravom svjetlu.


Mlađi kadeti ¨90
RK Adriachem - RK Hr.Dragovoljac 25:15 (13:8)

RKAdriachem
Radnić(6), Ðikić, Ðirlić(2), Topić(4), Babić(1), Krivić, Novokmet (3), Jukić(4), Roso(2), Livaja, Tadin, Sanader(3)
Trener:Ante Jureškin

RK Hr.Dragovoljac
Mladin, Perić(2), Grgat(1), Pleić(2), Nazor(1), Rakuljić, Marčić, Štrljić(1), Tokić(8)

Bez ozljeđenog Klarića (slomio nogu na 2 mjesta u Zagrebu) i bolesnih JerčićaRaosa, te nedolazak mnogih drugih igrača,mlađi kadeti (njih 8+ Štrljić) dali su  sve od sebe. Na početku su se nekako držali u rezultatskoj ravnoteži, ali šta je utakmica više odmicala, to je više do izražaja došla duža klupa kaštelana, te umor dugoraćana od putovanja u Zagreb. Jednostavno bolje od ovog se nije moglo. Po običaju Toni Tokić je bio znatno bolji u drugoj u odnosu  na prvu utakmicu. Iako je najmlađi u ekipi opet je pokazao svoju kvalitetu, te opravdao nagradu najboljeg strijelca na turniru u Zagrebu.


Kadeti ¨88
RK Adriachem - RK Hr.Dragovoljac 17:18(8:8)

 
RK Adriachem
Bašić; Milić(1); Mateta ; Kević (4); Barić (4); Predovan (4); Milić (2); Jukić; Radnić(2); Roso, Topić, Ðirlić.Livaja
Trener:Ante Jureškin

RK Hrvatski dragovoljac
Jerčić; N.Ćoko (4); I. Siničić; M. Ðurić; M. Perić (3); L.Ercegović (8); F.Pleić (2); T.Lažeta; N.Vrkić(1); F. Marčić; J.Rakuljić ; S.Tokić
Trener: Krešo Glavica

Kao što se i očekivalo i ova utakmica između kadeta Adriachema i Dragovoljca je bila vrlo zanimljiva i napeta.Sama činjenica da su samo dugoraćani na početku utakmice vodili 2 razlike 2:4 i 3:5 govori vam kakva je utakmica bila.
Nakon 3 tjedna odmora, bez treniranja dragovoljci su opet skupili u punom sastavu.
Moramo istaknuti da će dugoraćani nastavak sezone igrati bez jedne vrlo važne karike Jure Tokića koji je ozljedio križni ligamenat, ali da je u sedmorci ponovno startao Nikola Vrkić nakon duge pauze.
U utakmici su se najviše isticale odlićne obrane obaju ekipa. Prvo poluvrijeme najviše su se isticali trio Ercegović-Ćoko-Pleić. Falili su pogodci sa krila, te se na poluvrijeme ide s neriješenim rezultatom 8:8.

Drugo poluvrijeme budi se Perić,te uz par njegovih golova dugoraćani drže minimalnu prednost. 3 minute do kraja, na semaforu rezultat 16:16. Marčić dobiva iskljućenje na 2 minute,sedmerac za domaćine. I danas vrlo raspoloženi Jera brani. U napadu gol Pleića s igraćem manje za vodstvo. Kaštelani izjednaćavaju na 17:17 minutu prije kraja. Gosti igraju zadnji napad bez ikakve ideje. Suci dižu ruku za pasivno, te slijedi pravovremena reakcija s klupe gostiju, zovu timeout.Korner za goste, Pleić i Lažeta probaju zabiti ali bez uspjeha. 10 sek. do kraja, loptu dobiva Ćoko, te slijedi ono što se rijetko viđa. Kao Ivano Balić baca se na pod te pogađa gore visoko za pobjedu i jesenski naslov. Opet na kraju moramo pohvaliti danas odlićnog Ercegovića i najvažniju kariku ove ekipe Ćoku (e kad bi napokon odradija pripreme di bi mu bija kraj).
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog