Umr(l)i muški!!!

Kaštel Stari, 12.11.2005.
1.HKRL, 2.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK JERKOVAC 22:11 (15:7)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK METKOVIĆ 18:22 (9:11)

Tradicionalne mušterije dugoraćana su metkovčani s "one strane" Neretve (RK "Jerkovac) dok su neugodniji bili "pravi" metkovci no dugoraćani su u utakmici sa njima bili debelo oslabljeni odlaskom Tokića,Pleića i Ćoke sa seniorima po drugoligaške bodove u Zadar, što se na kraju ispostavilo da su odigrali ključne uloge u toj utakmici..ali i bez njih ostatak ekipe se hrabro borio, doslovce do zadnjeg daha (pitajte Perića)..

 

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Jerkovac" 11:22  (7:15)

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; N.Ćoko (4); I. Siničić (2); M. Ðurić; M. Perić (1); L.Ercegović (4); F.Pleić (7); T.Lažeta; N.Vrkić; F. Marčić (3); J.Klarić (1); J.Tokić;
Trener: Krešo Glavica

RK "Jerkovac"
Krstičević; Kozina (1); Sršen (2); Pavlović (1); Volarević (4); Gustin (2); Ilić (1); Barbir (1); Govorko; Talajić;
Trener:Ante Mateljak

Kada se trenera jedne ekipe ne "vidi" ni "čuje" znači da je ekipa "potonula" i utakmica je izgubljena..ili ekipa igra toliko dobro i disciplinirano, točno po uputama da nema potrebe za velikim reakcijama sa klupe. U slučaju dugoraćana bilo je ovo potonje..od početnih 3:0, preko 7:2 te  15:7 do odmora, dugoraćani su kontrolirali tijek igre. Ni u drugom dijelu nije bilo većih oscilacija u igri kadeta osim u rotacijama u postavi jer se pojedince čuvalo za sljedeći okršaj sa mnogo jačim protivnikom ali i zbog činjenice da 3 vrlo važna "startera" ( Tokić, Pleić i Ćoko) neće igrati.RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Metković" 18:22  (9:11)

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; I. Siničić (2); M. Ðurić; M. Perić (5); L.Ercegović (7); T.Lažeta; N.Vrkić; F. Marčić (3); J.Klarić (1);
Trener: Krešo Glavica

RK "Metković"
Granić; Nikolić (3); Vučković (5); Vrnoga (1); Črlek (1); Batinović (2); Žderić (2); Mataga (2); Gnječ (2); Ilić (4);
Trener: Tomislav Veraja

Nekako malodušno su dugoraćani ušli u utakmicu..kao da su se željeli predati bez borbe jer nije bilo trojice prije spomenutih, nije se vjerovalo u vlastite mogučnosti..ali kukavice umiru 1000 puta u životu i zauvijek ostaju kukavice a hrabri samo jednom..a upravo tako su ,hrabro,  nakon početne "krize" zaigrali dugoraćani predvođeni u tim trenucima najraspoloženijim Ercegovićem i Perićem kojima su se priključili Marčić,Siničić,Klarić te vratar Jerčić. U pojedinim trenucima bilo je "gusto" metkovcima, no šira klupa metkovaca ipak je imala ključnu ulogu te krajnji rezultat govori kako se UMIRE MUŠKI!!!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog