Započele državne lige!

Kadeti RK HDKaštel Stari, 23.10.2005.
Pretkolo 1.HMKRL-jug i 1.HKRL

Nekako kako se i očekivalo dogodila se podjela prvih bodova na samom početku državnih liga, u pretkolu između ekipa-parova RK "Hrvatski dragovoljac" i RK "Adriachem"..u mlađim kadetima se nastavlja dominacija kaštelana dok u kadetskom uzrastu dominiraju dugoraćani..

REZULTATI:

Mlađi kadeti '90.

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Adriachem" 9:27  (3:10)

RK "Hrvatski dragovoljac": Kačunko; Tomić; F.Pleić (1); Raos; Jerčić; P.Čurlin; J.Klarić (4); Budić; Brzović; Erceg; Rakuljić (3); Tokić; Perić (1);
Trener: Krešo Glavica

RK "Adriachem":Markovina; Radnić (3); Dražić (5); Krokar (1); Novokmet (2); Sanader (8); Jukić (2); Roso (4); Batina (1); I.Sanader (1); Livaja;
Trener: Ante Jureškin

Vrlo loše su "mlađi" ušli u utakmicu, prenervozno, premekano i dekoncentrirano. Donekle je Pleić držao ravnotežu u samom početku no vrlo brzo kaštelani stvaraju razliku od 6 pogodaka (7:1) i utakmica je bila prelomljena. Do samog kraja  bilo je mučno gledati veliki broj tehničkih pogrešaka u redovima dugoračana i samo je bilo pitanje s kolikom će razlikom izgubiti. "Reborn" Tomić  je na vratima davao svoj maksimum, te je čak u pojedinim trenutcima bio i najbolji pojedinac u redovima "mlađih" te mu se u drugom dijelu pridodao i probuđeni Perić dok su ispod svojih mogučnosti odigrali danas neprepoznatljivi Klarić,Tokić,Jerčić,Raos i Brzović.


Kadeti '88.

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Adriachem"  20:17 (8:10)

RK "Hrvatski dragovoljac": Jerčić; S.Tokić; N.Ćoko (3); I. Siničić (3); M. Ðurić; M. Perić (1); L.Ercegović (4); F.Pleić (8); T.Lažeta (1); N.Vrkić; F. Marčić; J.Klarić; J.Rakuljić ;
Trener: Krešo Glavica

RK "Adriachem": Bašić; Milić; Mateta (1); Kević (2); Krokar; Gudelj; Barić (2); Predovan (3); Milić (5); Jukić; Parat (4); Dražić; Šantić; Radnić; 
Trener:Ante Jureškin

Do prvih ovosezonskih bodova u 1.HKRL došli su kadeti "dragovoljca". Nakon prošlovečernje utakmice za seniore protiv RK "Trogir" (Ajde Ćara napiši malo opširniji članak o toj utakmici jerbo te već uspoređuju sa Buljevićem s obzirom kako si rječit, bez uvrede ;-) kadeti-seniori Pleić, Marčić,Ercegović, Perić i Jerčić morali su iznijeti breme ove utakmice noseći se sa činjenicom da se na istoj utakmici ozlijedio Tokić (mogući lom palca lijeve ruke) te da sigurno neće nastupiti protiv Adriachema.

Bilo je teško i mučno s obzirom na ritam igranja za već navedene pojedince ali i za ostale koji malo manje treniraju (Ćoko zapni malo).

Poveli su dugoraćani 3:1 no kaštelani su uporni te bjegom od 6:1 dolaze na +3, rezultat je u korist Adriachema 4:7. Do kraja prvog dijela dugoraćani smanjuju na -2, ide se na odmor pognutih glava.

 U svlačionici nije bilo visokih tonova bez obzira na pogreške koje su učinjene. Uz nekoliko trenerovih savjeta, igrači "dragovoljca" daju ruke jedni drugome te odlučnije ulaze u drugi dio koji donosi obrat situacije na terenu.

Angažiraniji napad uz agilniju obranu te nekoliko "lakih" golova iz kontre (pitajte Šanija) mijenjaju rezultat na semaforu 13:12 za dugoračane. Tada nastupa jedan period igre gol za gol sve do samog finiša utakmice kada pogotcima Pleića i Lažete uz bravurozne obrane Jerčića (skinuo sedmerac u zadnjoj minuti) dugoraćani odlaze na +3, suci sviraju kraj, pricjednik može odahnuti..

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog