Kadeti dragovoljca prvi po 3.put!

Kadeti RK HD najbolji u županiji po treći put!Kaštel Stari, 15.06.2005.
10.Kolo Županijske rukometne lige

Ml. kadeti:
RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 25:13 (11:9)
Kadeti:
RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 18:15 (10:7)

Zaostale utakmice 10.kola županijske lige za mlađe uzraste između kaštelana i dugoraćana protekle su u mirnom i u pojedinim trenucima flegmatičnom raspoloženju s obzirom da je sezona bila duga i naporna, te su obje ekipe jedva čekale da samo odrade ove formalnosti. Iako su pobjede u oba susreta odnijeli domaćini, krajnji plasman je pojednako raspodijeljen..


Ml. kadeti
RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 25:13 (11:9)

RK "Adriachem"
Markovina; Radnić (7); Girlić (2); Dražić (4); Batina (1); Runtić (5); Sanader (2); Topić (3); Tadian (1); Roso; Jukić;
TRENER: Kajo Tukić

RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin; Nazor; Bilić (1); Perić; Vuković; Grgat; Klarić (7); Pavković; Budić; Tokić (3); Čurlin; Rakuljić (2);
TRENER: Krešo Glavica

Mlađi kadeti Adriachema su i bez ove utakmice osigurali naslov županijskog prvaka no i u ovu utakmicu su ušli u punom sastavu za razliku od gostiju koji ni ovog puta nisu bili kompletni.

No to nije umanjilo njihovu želju da se što čvršće suprostave realno boljem protivniku. Tako je i bilo u prvom dijelu gdje su se šanse podjednako stvarale i jednima i drugima te je i rezultat većim dijelom prvog poluvremena bio izjednačen.

Tek pred sam kraj prvog dijela nekoliko neopreznosti, do tada, u vrlo solidnoj obrani gostiju dopustile su domaćima mali rezultatski bijeg. U drugom dijelu, s obzirom na značaj utakmice, priliku su dobili i rezervisti te je i krajnji rezultat onda logičan.Kadeti
RK "Adriachem" - RK "Hrvatski dragovoljac" 18:15 (10:7)

RK "Adriachem"
Bašić; Parat (6); Kević (5); Gudelj (2); Predovan (3); Radnić (2); Mateta; Škomrlj; Milić; Roso; Tadin; Dražić;
TRENER: Ante Jureškin

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; Ćoko (2); Ercegović (4); Klarić (1); Pleić (4); Ðurić; Tokić; Rakuljić; Siničić (2); Lažeta (2); Grubiša; Čikotić;
TRENER: Krešo Glavica

Naslov prvaka 3. put zaredom bio je gotovo siguran i sa eventualnim porazom gostiju, manjim od 13 razlike, svaki poraz veći od 13 golova odnio bi naslov prvaka u Kaštela što je bilo gotovo ravno znanstvenoj fantastici.

Obje ekipe su igrale bez ključnih igrača ili sa napola oporavljenim tako da je utakmica protekla u gotovo mirnom i idiličnom raspoloženju gdje su domačini stekli prednost od 3 pogotka u prvom dijelu, ponajviše zahvaljujući, danas, neraspoloženom vrataru gostiju Jerčiću.

Drugi dio se igralo gol za gol te su svi, počevši od samih igrača i "klupa", malobrojnog gledateljstva do sudaca čekali da semafor zasvijetli kraj utakmice.

Na kraju, očito ispražnjeni dugom i napornom sezonom, niti su se domaći veselili pobjedi niti su se gosti radovali obrani naslova.

Prijateljski stisak ruke jednih i drugih označio je kraj jedne, na kraju, ipak dosta uspješne sezone, za kadete RK "Hrvatski dragovoljac".

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog