Obrana naslova još bliže!

Makarska, 05.06.2005.
Županijska liga
Kadeti
RK OSEJAVA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 15:26

U utakmici gdje su gosti bili apsolutni favoriti, domaćini su samo prvo poluvrijeme pružali značajni otpor i držali se u rezultatskoj neizvjesnosti. Dok su u drugom gosti puno boljom igrom opravdali ulogu velikog favorita...


Kadeti: RK OSEJAVA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 15:26

 
RK «Hrvatski dragovoljac»
Jerčić; Ćoko (5); Siničić (6); Perić (2); Ðurić(2); Klarić (3); Ercegović (4); Rakuljić; Grubiša;  Pleić (4); S. Tokić; Jerčić;
TRENER: Krešo Glavica
SL.PREDSTAVNIK: Joško Čizmić
 
RK «Osejava»
Glarma, Franić, Buljan(3), Srzić(7), Lakanović, Kurilj(2), Talijančić(1), Dasasagić-Rako, Dakić, Balajić, Grepo, Maserić, Uslić(1), Putica(1)
TRENER: V.ŠIMIĆ
SL.PREDSTAVNIK: M.KOSARIĆ
 
 
U utakmici gdje su gosti bili apsolutni favoriti, domaćini su samo prvo poluvrijeme pružali značajni otpor i držali se u rezultatskoj neizvjesnosti. Dok su u drugom gosti puno boljom igrom opravdali ulogu velikog favorita.
U sastavu od prve minute je opet bio kapetan Pleić, ali nije bilo Tokića, Marčića i Lažete.

Utakmica je počela malo opuštajuće od strane gostujućih igraća te se igralo gol za gol do rezultata(4:4), tada gosti daju malo gasa i odlaze na +3. Obrana nije funkcionirala onako kako treba, a u napadu je bilo dosta tehničkih grešaka, pogotovo u kontri i polu kontri. Posljedica toga bilo nje i vodstvo dugoraćana od samo +3 na poluvremenu 12:9.

U drugo poluvrijeme se ulazi mnogo čvršće u obrani, razbranio se uvijek sjajni vratar Jerčić(15-ak obrana),te je proradilo najjače oružje gostiju, polukontra i  kontra. Prebrzi za domaćine bili su Siničić i Klarić koji su isto tako bili brzi i sigurnni u realizaciji. U napadu su još proigrali Ćoko, Pleić, Perić i Ercegović te domaćini nisu znali odakle im dolazi najveća opasnost.

Pred kraj utakmice trener gostiju dao je priliku igračima sa klupe, a to je najviše iskoristio Ðurić (2 zgoditka,1 zarađenje iskljućenje, te 1 ukradena lopta), te rezevni vratar Tokić koji nije morao po loptu iza svojih leđa tj. nije primio niti jedan gol.

Ovom pobjedom Dugoraćani su 99% osigurali obranu naslova. Još ih samo čeka teško gostovanje u Kaštelima protiv izravnog kokurenta Adriachema. Dugoraćani brane 13 golova prednosti sa Streljane, pa tako teško vjerujemo da će izgubiti sa toliko velikom razlikom.

Bez obzira na tu prednost, mole se svi igrači da još odrade ovaj tjedan treninga u što većem broju i dobro se pripreme za ovaj nadolazeći derbi. 
 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog