Obranjena "Streljana"

Dječaci HD-aDUGI RAT, 28.5.2005.
14. KOLO županijske lige za mlađe uzraste

Dječaci: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK TROGIR 15:4
Ml. kadeti:
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK TROGIR 22:18
Kadeti: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK TROGIR 34:32

Van konkurencije:
RK VINODOL - RK TROGIR 18:16
RK HRVATSKI DRAGOVILJAC - RK VINODOL 17:20

Dugoraćka "Streljana" i ovaj put je prošla neokrznuta unatoć pokušajima trogirana da je silom zauzmu..dječaci su uvjerljivom pobjedom potvrdili svoj odlazak na završnicu prvenstva Hrvatske u Čakovcu 17.6.2005. , ml. kadeti su nastavili sa dobrim utakmicama dok su "pričuve" dragovoljca uspjele neutralizirati najjači sastav trogirana u vrlo napetoj i uzbudljivoj utakmici koja je 90% riješila pitanje pobjednika županijske lige..Dječaci:RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Trogir" 15:4 (7:1)

RK "Hrvatski dragovoljac"
Kaćunko; Bušić; Katavić (2); Mekinić (2); Pivčević (1); Matić (1); Marić (1); Štrljić (1); Čović; Plazibat (3); Banović; Kovačić; Gvozden (2); Tokić (2);
TRENER: Boško Nazor

RK "Trogir"
Domić; Miše; Goleš (1); Vukman; Šalov; Šarić (1); Mitar (2); Brkan; Turković; Delić; Viljak; Šuljak;
TRENER: Ivo Grga

Bez puno zamaranja i gubljenja živaca, dječaci predvođeni Tokićem, pregazili su goste iz Trogira dopustivši im da zabiju tek 4 pogotka i time nastavili put ka završnici prvenstva Hrvatske u svom uzrastu u Čakovcu 17.6.2005. Sretno!Ml. kadeti: RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Trogir" 22:18 (11:8)

RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin; Tomić; Klarić (10); Rakuljić (4); Grgat; Ćurlin; Erceg (1); Tokić (3); Brzović (1); Jerčić (2); Pavković;  Raos; Perić (1);
TRENER: Krešo Glavica

RK "Trogir"
Vuletić; Tosti (3); Želalija (2); Lučin (3); Bilić (4); Milat (1); Hrsto (5); Prošić; Pelja; Šuljak; Vukman; Duvnjak;
TRENER: Ivo Grga

I mlađi kadeti nastavili su stopama svojih prethodnika, dječaka, te su lagano, iako ne rezultatski uvjerljivo, priveli utakmicu sa trogiranima kraju te tako nastavili jedan lijepi niz dobrih igara.

Od samog početka poveli su te nisu ni u jednom trenutku dopuštali bilo kakva iznenađenja. Ono što bi prošlo, danas, solidnu obranu ne bi prošlo odličnog Mladina dok je napad preko goropadnog Klarića i danas malo "povučenijeg" Tokića uredno isporučivao svoje, naravno uz veliki doprinos i svih ostalih koji su igrali.Kadeti: RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Trogir" 34:32

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; Ćoko (4); Siničić (6); Perić (3); Ðurić; Klarić (8); Ercegović (6); Rakuljić; Grubiša; Vuković; Pleić (7); S. Tokić; Jerčić; Mladin;
TRENER: Krešo Glavica

RK "Trogir"
Duvnjak; Mašće (2); Bukurov (3); Prgin (6); Čarija (5); Stričević (10); Budiša (2); Hrsto (4); Bilić; Lučin; Tosti; Vuletić;
TRENER: Ivica Musulin

Derbi, utakmica kola ali i utakmica sezona bila je za dugoraćane s obzirom da moraju nastaviti sa pobjedama ukoliko misle obraniti naslov najboljih u županiji.

U prilog tome išla je i činjenica da je povratnik u ekipu bio još nedovoljno oporavljeni kapetan Pleić dok su "starteri" Tokić i Lažeta uz Marčića i Vrkića utakmicu gledali sa tribina.

Krenulo se odlučno na sada već užarenom dugoraćkom asfaltu malo prije podneva. U teškim za igranje uvjetima bolje otvaranje imali su domaćini sve do sredine prvog dijela kada trogirani malo daju gas i polako okreću utakmicu na svoj mlin s obzirom na mlaku obranu domaćih te nekonkretnost u napadu.

Sve je to rezultiralo rezultatom od -3 na poluvremenu, no utakmica je još bila daleko od kraja. U nastavku se probudio SuperJera na vratima, obranu je držao Ćoko, dok su ostali davali sve od sebe u želji da utakmicu dobiju.

Napad je predvodio i danas sjajni Klarić ali povratnik bez kojeg se uistinu ne može, Pleić, zabijajući ali i razigravajući ostale suigrače. S krila su bili ubojiti i nepogrešivi izvrsni Siničić i razbuđeni Perić dok su izvana i iznutra prodirali Ćoko i Ercegović.

Taj trud i zalaganje nije ostalo bez nagrade, rezultat se iz minusa polako ali sigurno pretvarao u plus te su na kraju bodovi ali usudio bi se reći i prvenstvo ipak ostali u Dugom Ratu.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog