4 od 4 iz Solina!

Kadeti RK HDSOLIN, 21.5.2005.
Županijska liga

Mlađi kadeti
RK SOLIN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 13:20 (6:11)

Kadeti
RK SOLIN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 23:37 (11:24)

Nastavak nadoknađivanja utakmica županijske lige donio je gostovanje u Solinu gdje su dugoraćani imali glavnu riječ u oba uzrasta te su kući donijeli sva 4 vrijedna boda...

Mlađi kadeti

RK "Solin" - RK "Hrvatski dragovoljac" 13:20 (6:11)

RK "Solin"
Perić; Jakus (1); Miličević (4); Čičarić (2); Vrgoč (3); Kalajžić (1); Ćubić (2); Gotovac; Topić; Parčina;
TRENER: Ante Božan

RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin; Tomić; Perić; Klarić (6); Tokić (6); Erceg; Grgat; Vuković; Pavković; Ćurlin; Rakuljić (3); Brzović; Nazor (1); Jerčić (4);
TRENER:Krešo Glavica

Solinjani su prvi krenuli sa centra i otvorili utakmicu pogotkom tog trenutka pospanom Mladinu. Dugoraćani su uzvratili preko Klarića te se nakon toga pogotka i obranili te uzvratili još jednim pogotkom za prvo vodstvo na utakmici.

Solinjani su pokušali parirati sve žustrijim dugoraćanima ali samo do rezultata 4:4 kada kreće dugoratska furija na ćelu sa sada već budnim i razbranjenim Mladinom te u napadu ubojitim Klarićem, Tokićem, Rakuljićem i povratnikom u ekipu Jerčićem.

Obrana 5-1 sa isturenim Nazorom razbijala je napade solinjana što je rezultiralo serijom od 4-0 te je već u tim trenucima bilo jasno tko će odnijeti bodove.

Naravno, i sam rezultat dopuštao je određene rotacije sa klupe te su tako i pričuve odradile dio posla, od kojih se najviše u finišu isticao rezervni vratar Tomić.


Kadeti

RK "Solin" - RK "Hrvatski dragovoljac" 23:37 (11:24)

RK "Solin"
Novaković; Šolić (4); Kalajžić; Kavasin (7); Mišić (1); Ćareta (1); Meštrović (6); Gotovac (1); Vrgoč; Čubić; Šendo (3);
TRENER: Ante Božan

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; Ćoko (4); Siničić (5); Perić (6); Ðurić (2); Klarić (7); Ercegović (6); Rakuljić; Grubiša (2); Vuković (2); T. Tokić (3); S. Tokić; Jerčić;
TRENER: Krešo Glavica

I bez pola prvotimaca (J. Tokić, Pleić, Lažeta, Marčić) kadeti "dragovoljca" nisu imali većih problema sa kadetima Solina.

Dapaće, u utakmicu su ušli vrlo koncentrirano i odlučno što se vrlo brzo moglo uočiti i na rezultatu koji je svijetlio na semaforu ( 1:6 u 6. minuti) a zahvaljujući danas najboljem pojedincu utakmice "mlađem kadetu" Klariću koji je svoj posao, od 7 komada u prvom poluvremenu, odradio na najbolji mogući način usput i razigravajući svoje suigrače, čime je još jedanput pokazao da mu je ukazana prilika utjecala na samopouzdanje koje je iz utakmice u utakmicu sve veće.

Njemu uz bok bili su Ercegović, Ćoko, Perić i Siničić te vratar Jerčić. S obzirom na veliku rezultatsku prednost na poluvremenu, u nastavku utakmice priliku je dobila cijela rezervna postava, od kojih se istakao i najmalađi današnji sudionik utakmice, 13-godišnji "dječak" Toni Tokić (brat Jure Tokića) sa 3 pogotka.

Bitno je za naglasiti kako on nastupa u čak 3 sastava: za sastav dječaka '92., mlađe kadete '90., te danas i za kadete '88. što je jedinstven slučaj za tako mladog igrača. Kadeti su ovom utakmicom još jedan korak bliži obrani naslova prvaka dok im u slijedeću subotu na "Streljanu" dolaze uvijek nezgodni Trogirani..

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog