Kadeti grabe prema obrani naslova prvaka županijske lige!

Kadeti HD-a u akciji!Dugi Rat, 15.5.2005.
Županijska liga

Mlađi kadeti
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SPLIT 22:29  (9:11)

Kadeti
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SPLIT 21:15  (9:6)

Lijepo vrijeme privuklo je 50-ak gledatelja poklonika rukometa na "Streljanu" koji su mogli pljeskati lijepim potezima dugoraćana i splićana, ali bilo je i ozlijeda, krvi, poraza i pobjeda..

Mlađi kadeti

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Split" 22:29  (9:11)

RK "Split"
Miletić (4); Štimac (1); Bronić (1); Slišković; Elez (1); Palameta (2); Krak (3); Šitum (3); Lovrić (1); Bulatović (3);Brkić (10);
Trener: Mladen Bašić


RK "Hrvatski dragovoljac"
Mladin; Tomić; Perić (2); Klarić (4); Tokić (2); Erceg ; Grgat; Bilić (3); Pavković; Ćurlin; Rakuljić (6); Brzović (2); Budić (3);
Trener:Krešo Glavica

"Mlađi" nikako da uhvate pravi ritam dobrih partija, dio uzroka tome leži da ni njih kao i njihove starije kadete ne zaobilaze ozlijede ili poteškoće u školama, što je razlogom izostanaka sa treninga i utakmica.

No unatoć tome, pojedinci napreduju i dokazuju se iz utakmice u utakmice, u ovom slučaju, agilni Budić bio je pravo osviježenje. Njegove kvalitete već smo upoznali u obrambenim zadaćama a u ovoj utakmici, igrom slučaja, dokazao je da može i u napadu.

Utakmica je bila u egalu do sredine prvog dijela kada najbolji pojedinac i kapetan domaćih, Klarić, zadobiva lakat u lice te mu je tim udarcem učinjena porezotina u području jagodične kosti. Krvarenje iz otvorene rane udaljilo ga je sa terena te je prebačen na hitnu pomoć. Bez njega igra "mlađih" polako je kopnila te je pobjednik već u ranoj fazi drugog dijela bio poznat.

Uz istaknute pojedince još su se istakli Mladin, Rakuljić te Bilić.


KADETI

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Split"- 21:15  (9:6)


RK "Split"
Soldo; Ivanišević (2); Barač; Lović (2); Petrinović (1); Korjenić (1); Domazet (3); Strinić (1); Ćatipović (5);
Trener: Mladen Brkić


RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; Ćoko (1); Lažeta (1); Siničić (2);  Perić (2); Ðurić (1); Marčić (1); Klarić (5); Ercegović (7); Rakuljić (1); Grubiša; Pandža; 
Trener:Krešo Glavica

Liječnički bilten određivao je sastav "starijih" za revanš splićanima u porazu od prošloga tjedna. Uz već prije ozlijeđenog kapetana Pleića i drugi novoselac Jure Tokić, gledao je utakmicu sa tribina s obzirom da je dan ranije u nastupu za seniorsku ekipu ozlijedio skočni zglob, novopečeni kapetan, još jedan Frane ali Marčić igrao je pod povišenom temperaturom, dok su Lažeta i Jerčić davali sve od sebe unatoč boli u ramenu odnosno šaci. Pred kraj utakmice ozlijedio se i danas najučinkovitiji pojedinac Ercegović koji je izvrsno odradio lavovski dio posla kako u obrani tako i u napadu.

Još jedno lavovsko srce pokazao je i jedan "mlađi" Jure Klarić koji je unatoč ozlijedi u utakmici ranije nastupio u početnom sastavu za kadete i odigrao odličnu utakmicu postigavši 5 pogodaka.

Sparina i vručina ometale su obje ekipe te su bili pospani i jedni i drugi što se najbolje može vidjeti po rezultatu poluvremena. Čim je malo omara popustila i igra je živnula te su dugoraćani lakše postizali pogotke i lagano stvarali prednost koju su očuvali i do samog kraja. 

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog