U Trilju dva u tri!

Dječaci HD-aTrilj,23.04.2005.

Dječaci
RK CETINKA- RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 13:21 (8:11)
Mlađi kadeti
RK CETINKA- RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 26:22 (11:8)

Kadeti
RK CETINKA- RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:30 (12:16)

Ni ovoga puta mlađi uzrasti tj. dječaci, ml. kadeti i kadeti Hr. dragovoljca nisu uspjeli sve bodove donijet u Dugi Rat.
Dječaci i kadeti su bez većih problema svladali vršnjake iz Trilja, dok su ml.kadeti poraženi.
Više o ovim utakmicama pročitajte u nastavku članka...


Dječaci
RK CETINKA- RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 13:21 (8:11)

RK"Cetinka"
Pezelj,Guvo,Bajić,Vrgoč,Budić-Leto,Sikirica,Perkovi
Ć(1),Sidić(1),Kaloper,Brčić(3),Jaković,R.Vukas,M.Vukas(8),Čuklin
Trener:Nenad Sučić
SL.PREDSTAVNIK:STIPE DELONGA

RK Hr.Dragovoljac
Pavčić,Čović(1),Perić,Strljić(2),Roščić,Kaša,Marić(3),Matić,Pivčević(1) ,Mekinić,Katavić(1),Bušić,Vojnović,Gvozden(3),Tokić(10)
TRENER:BOŠKO NAZOR
SL.PREDSTAVNIK:DARKO UTROBIČIĆ-ĆARA

Početaku utakmice igralo se gol za gol do rezultata 3:3,kada gosti predvođeni Tokićem(sve skupa 10 pogodaka) rade mini seriju od 3:0 i stvaraju prvu osjetniju prednost, koja je rasla kroz cijelu utakmicu i do 10 pogodaka razlike. Ni u jednom trenutku pobjeda nije bila u pitanju bez obzira na mnoge rotacije unutar ekipe "dragovoljaca" sve mlade nade dobili adekvatnu minutažu te osjetili slast pobjede.
___________________________________________________________________________

Mlađi kadeti
RK CETINKA- RK HR.DRAGOVOLJAC 26:22 (11:8)

RK Cetinka
A.Vukas,Lipotić,Rojica,K.Vukas(10),Čabo(3),Čović(1),Varvodić(9),Bilonić ,Plazibat(1),Rančić(2),Ćoso,Banović
TRENER:NENAD SUČIĆ
SL.PREDSTAVNIK:STIPE DELONGA

RK Hr.Dragovoljac
Mladin,Tomić,Grgat,Raos,Jerčić(2),Nazor(2),Perić(1),Tokić(5),Vuković ,Rakuljić(7),Budić,Klarić(5),Pavković,Pleić
TRENER:BOŠKO NAZOR
SL.PREDSTAVNIK:DARKO UTROBIČIĆ-ĆARA

Iako se znalo da će ml. kadeti biti oslabljeni neigranjem kapetana Frane Pleića (sjedio na klupi i pomagao u vođenju utakmice treneru Bošku Nazoru, jer je morao igrati za kadete 1.HKRL).
Utakmica je počela malo pospano od strane gostujućih igraća, ali unatoč tome držalo se ravnopravno prvih 10 minuta do 4:4 kada domaćini rade seriju 5:1 odlaze na velikih 9:5.Tada se gosti bude i počinju igrati obranu 5-1 sa isturenim Nazorom, budi se i golman Mladin, te dolaze na -1(9:8) i eto Dugoraćana opet u igri.

 Onda ona poznata kriza kod svih ekipa Hr.Dragovoljca. Krajem prvog i početkom drugog poluvremena, gosti predvođeni K.Vukasom i Varvodićem odlaze na velikih 18:12, to je ujedno bio i kraj utakmice. Pred kraj utakmice gosti uspijevaju ublažiti poraz. Na kraju zaslužena pobjeda domaćina.
Domaćine su predvodili već spomenuti K.Vukas i Varvodić, a goste Klarić, Tokić i Rakuljić u napadu, te Nazor u obranbenom dijelu.
__________________________________________________________________________

Kadeti
RK CETINKA- RK HR.DRAGOVOLJAC 20:30 (12:16)

RK Cetinka
A.Vukas,Vukan,Rojica,K.Vukas,Čabo,Kažimir(7),Varvodić,Vuco(7),Plazibat ,Žibić(2),Rančić,Klarić(1), Lagator(3)
TRENER:NENAD SUČIĆ
SL.PREDSTAVNIK:STIPE DELONGA

RK Hr.Dragovoljac
Jerčić,Ćoko(3),La?eta(8),Siničić,Marčić(1),J.Tokić(10),Ercegović(1) ,Perić(2),Pleić(3),Ðurić(1),S.Tokić,Vuković,Grubiša(1)
TRENER:BOŠKO NAZOR
SL.PREDSTAVNIK:DARKO UTROBIČIĆ-ĆARA

Bodovi za kadete Dragovoljca su u glavama igraća bili već upisani, ali su to i morali potvrditi na samom terenu, što su učinili rutinski.
Nakon mjesec dana izbivanja s rukometnih terena u momčad kadeta Dragovoljca vratio se glavni organizator igre Ćoko.
Utakmica je počela pomalo opuštajuće od strane gostujućih igraća te su domaćini to koristili i držali se u rezultatskoj izjednačenosti prvih 10 min. do rezultata 5:5.

Tada se budi gostujuća momčad te brzom igrom tj.kontrama i polukontrama preko Lažete i Tokića rade prvu osjetniju prednost 10:6. Tada kod gostiju slijedi mini kriza u napadu, Pleić,Ercegović,Perić su zapucali 3 sedmerca, Tokić 2 kontre, Ćoko i Perić po jednu, te se gosti pred kraj prvog poluvremena vraćaju u igru. U 18.min. je samo 2 razlike za goste 14:12.Poluvrijeme završava 16:12 za goste.

U drugo poluvrijeme se ušlo furiozno i serijom od 8:1 odlaze na +11. Tada trener Nazor u igru uvodi cijelu drugu postavu s klupe i koji uspijevaju održavati stvorenu razliku te utakmica završava rezultatom 30:20 za goste iz Dugog Rata.

Za istaknuti kod domaćina trebamo Kažimira i Vucu koji su postigli po 7 pogodaka, a kod gostiju malo bolji od ostalih bili su Tokić sa 10 i Lažeta sa 8 pogodaka,te vratar Jerčić sa 15-ak obrana.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog