Lako protiv Osejave

Kadeti u akciji!Dugi Rat, 15.12.2004
Zaostala utakmica 8. kola kadetske županijske lige
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK OSEJAVA  32:9  (16:3)


U prohladnom večernjem terminu na dugoračkoj Streljani pred oko 50-ak gledatelja odigrana je zaostala utakmica 8. kola županijske kadetske lige u kojoj su se domaćini sa visokih 32:9 predstavili u dobrom svijetlu, maksimalno ozbiljni i koncentrirani pred mnogo važnije okršaje u 1. HKRL u subotu..

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Osejava"  32:9  (16:3)

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; S. Tokić; Ćoko (3); Lažeta (6); Siničić (1); J. Tokić (5); Katalinić (3); Ðurić (5); Marčić (1); Rakuljić (1); Vrkić (2); Ercegović (5);
Trener:Krešo Glavica

RK "Osejava"
Balajić; Kurilj (2); Talijančić; Franić; Jašaragić; Marević (1); Lukanović; Srzić; Urlić (4); Putica; Buljan (1); Jonić (1);
Trener:Vedran Šimić

Suci: Daniela i Stjepko Čulić


Uvijek dragi nam gosti iz Makarske došli su samo formalno odraditi ovu utakmicu jer dugoračka Streljana je utvrda koju su mnogi opsjedali u protekle 2 i pol godine no kadeti "dragovoljca" čvrsto drže svoje položaje te su i iz ovog dvoboja izašli neokrznuti.

U ulozi "zapovjednika" bio je vratar Jerčić koji je kapetansku traku preuzeo od ozlijeđenog Pleića (lom palčane kosti desne ruke), te je kao i uvijek bio nepremostiva prepreka na prvoj liniji obrane jer je samo 3 puta morao u mrežu iza svojih leđa po loptu u prvom dijelu utakmice. Prvo poluvrijeme odigrala je udarna postava ali u malo drugačijoj formaciji s obzirom da uz već spomenutog Pleića nije igrao ni bolesni Perić. Veseli činjenica da se oporavljaju Katalinić i Ćoko od prošlotjedne viroze.

Drugi dio nije donio ništa novo osim lica koja su bila na terenu. Cijela "klupa" dobila je priliku i dostojnu minutažu te su se tako istakli najubojitiji Lažeta (6 pogodaka) te njemu uz rame Ercegović, Ðurić i Tokić sa po 5 pogodaka. Odlična trening utakmica u kojoj su dugoraćani bez obzira na lošijeg protivnika svih 50 minuta odigrali maksimalno i koncentrirano s obzirom da ih u subotu čekaju mnogo važniji ogledi u 1. HKRL protiv Osijeka i Ðakova.

Biti će teško s obzirom da je izvan stroja Pleić te naćeti Perić za kojega se nadamo da će biti spreman ali nema uopće sumnje ni da ostali koji nastupe neće ginuti na terenu, kao i uvijek. 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog