Nove pobjede u Trogiru

Kadeti RK Hrvatski dragovoljac iz Dugog RataDerbi nesuđenih parova u državnoj rukometnoj ligi kadeta nije donio ništa spektakularno u kišno nedjeljno jutro u dvorani "Vinko Kandija" u Trogiru. Štoviše, utakmica mlađih kadeta je krenula sasvim ležerno na obje strane, igrajući se gol za gol na obje strane iako su se trogirani doimali fizički moćnijima, dugoraćani su bili strpljiviji te dobrom igrom u obrani otišli na zasluženi odmor sa +3. Nastavak je ponudio istu sliku događanja i očekivani (za dugoraćane) rasplet. Kadeti su u svoju takmicu krenuli mlako, pogotovo u obrani te ponekad i nerezonskom igrom u napadu. Drugi dio nije bio ništa bolji, no tada se ipak razbranio dotad pospani Jerčić, "skinuo" sedmerac i "zicer" trogiranima šta su dugoraćani brzim protuudarima znalački okrenuli u svoju korist. U posljednjim trenucima Perić je promašajem priredio malu rezultatsku dramu koju je Tokić maestralno pogotkom zaključio u korist dugoraćana ...

mladi dragovoljci ... 

TROGIR, 17.10.2004.
Županijska liga za mlađe uzraste

MLAÐI KADETI

RK "Trogir" - RK "Hrvatski dragovoljac" 11:15  (4:7)

RK "Trogir":
Vuletić; Šuljak; Projić (1); Ševo (1); Šarić (3); Hrsto (1); Senjanin; Lučin (3); Miše (2); Bilić;
Trener: Ivo Grga

RK "Hrvatski dragovoljac":
Mladin; Tomić; Raos; Jerčić (4); Nazor; Perić (1); Grgat; Klarić (6); Vuković; Bilić (3); Ćurlin; Tokić (1);
Trener: Krešimir Glavica

Dobrosusjedski "mali" derbi nije ponudio spektakularnije događanje u dvorani "Vinko Kandija" u Trogiru. Štoviše, utakmica je krenula sasvim ležerno na obje strane, igrajući se gol za gol na obje strane iako su se trogirani doimali fizički moćnijima, dugoraćani su bili strpljiviji te dobrom igrom u obrani otišli na zasluženi odmor sa +3.

Nastavak je ponudio istu sliku događanja iz prvog dijela te je u jednom trenutku semafor svijetlio i 5:10 za goste koji su tu prednost lako sačuvali do samog kraja iako je ona mogla biti i veća da u pojedinim trenucima pojedinci (Tokić i Mladin) nisu ishitreno i neorganizirano djelovali na svoju ruku upropastivši nekoliko izglednih prilika za još većim vodstvom.


KADETI

RK "Trogir" - RK "Hrvatski dragovoljac" 24:26  (14:15)

RK "Trogir":
Škorić; Prgin (4); Bukurov (2); Stričević (4); Marić (5); Russo (2); Guina (6); Budiša; Čarija (1); Buble;
Trener: Ivica Musulin

RK "Hrvatski dragovoljac":
Jerčić; S. Tokić; Ćoko (2); Lažeta (3); Marčić; J. Tokić (10); Perić (4); Katalinić (1); Pleić (6); Ðurić; Pandža;
Trener: Krešimir Glavica

Sraz ovih dviju prijateljskih ekipa uvijek je bio zanimljiv, pun pozitivnog sportskog naboja i želje za nadigravanjem. Ovaj put to nije bio slučaj jer su se obje ekipe mučile što dijelom i sam tijesni rezultat otkriva.

Dragovoljci ovaj put nisu bili na razini svojih igara te su dopustili protivniku, iskreno rečeno slabijem od sebe, da im nanosi toliko problema. Dio krivnje snosi i sama činjenica da je sastav dugoračana određivao "doktor" ako se uzme u obzir da je na duže van sastava sada već bivši kapetan Vrkić, da je Ercegović, alternacija Tokiću i Periću na desnoj strani, ozlijedio koljeno, da nije nastupio Siničić te da su ozljedama leđa načeti "starteri" Tokić i Perić te Katalinić sa bolnim koljenom ipak stisli zube i skupili snage da izdrže i proguraju ovih mučnih 50 minuta.

Prvo poluvrijeme obilježila je mlaka igra u obrani sa neprepoznatljivim Jerčićem na vratima te ponekad i nerezonska igra u napadu. Drugi dio nije bio ništa bolji, dapače, domaćin je ozbiljno priprjetio kad je u jednom trenutku i poveo 21:20. Tada se ipak razbranio dotad pospani Jerčić, "skinuo" sedmerac i "zicer" trogiranima šta su dugoraćani brzim protuudarima znalački okrenuli u svoju korist.

U posljednjim trenucima dodatnu dramu unio je Perić kada nije uspio zabiti "zicer" trogiranima za +3 dugoraćana što su oni kaznili pogotkom te se u zadnjoj minuti približili na samo gol razlike. No, ipak iskusni dugoraćani nisu dopustili preokret te je Tokić u zadnjim trenucima "zakucao" za 24:26 u korist gostiju.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog